Início » Dieren » De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde en schurftige hond ontroert internetgebruikers

De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde en schurftige hond ontroert internetgebruikers

© De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde hond die door schurft wordt opgegeten, ontroert internetgebruikers

De extreem verwaarloosde Hank, die door schurft bijna al zijn vacht is kwijtgeraakt, is inmiddels onherkenbaar. Op de voor- en na-foto’s van deze door de liefdadigheidsinstelling geredde hond is het contrast inderdaad opvallend.

Een transformatie die het hart verwarmt.

De dag ervoor plaatste een Reddit-gebruiker onder de naam PixelatedStitch twee foto’s die het ongelooflijke lieten zien transformatie hond vier weken uit elkaar. De eerste vond plaats op 25 augustus, net nadat hij door de liefdadigheidsinstelling was gekozen, en de tweede op 26 september.

De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde en schurftige hond ontroert internetgebruikersBron: Instagram vastleggen

Bij aankomst in het asiel Volgens de liefdadigheidsinstelling was Hank “het ergste geval van verwaarlozing” waarmee het ooit te maken had gehad. De vereniging lanceerde op haar Facebook-pagina een oproep om geld in te zamelen voor zijn behandeling.

Lees ook  Gewond en verlaten vindt een kat wiens staart is afgesneden eindelijk liefde!

Lees Een hond zorgt voor een gered katje alsof het haar eigen baby is

Op dit moment de hond hij had bijna geen haar op zijn lichaam. Schurft was de schuldige, waardoor zijn huid in een erbarmelijke staat achterbleef. De ziekte hinderde hem zo erg dat hij de eerste paar dagen moeite had om de baden te betalen die hij nodig had.

De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde en schurftige hond ontroert internetgebruikersBron: Instagram Capture De vrijwilligers die voor hem zorgen zijn in shock.

We huilden allemaal toen we het zagen de medewerkers van de organisatie verklaren. Ze waren echter vastbesloten hem te helpen herstellen. Hank zelf was opmerkelijk veerkrachtig, ondanks wat hij doormaakte. “Ook al doet het pijn, hij wil ons met dankbare ogen aankijken en ons kusjes geven.”
De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde en schurftige hond ontroert internetgebruikersBron: Instagram vastleggen

Lees ook  De pup beseft dat hij geadopteerd is, zijn bewegingsreactie raakt iedereen

Dierenartsen ontdekten toen dat hij aan een ernstige vorm van bloedarmoede leed. Gelukkig was de hartwormtest negatief.

Internetgebruikers zijn ontroerd door de ongelooflijke transformatie van een zwaar verwaarloosd en door schurft opgegeten dierBron: Instagram vastleggen

Geruststellend nieuws van Hank twee weken later. Dankzij de zorg, aandacht en genegenheid van de vrijwilligers verbeterde de gezondheid van Hank aanzienlijk naarmate de dagen verstreken. Hij werd zwaarder en zijn vacht begon te groeien. Het was duidelijk dat hij op de goede weg was.

Lees meer Rouwende hond verliest baby, adopteert weespuppies en krijgt weer leven

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!