Início » Dieren » De ontroerende reactie van een hond als ze hoort dat haar pleeggezin haar voor altijd zal adopteren

De ontroerende reactie van een hond als ze hoort dat haar pleeggezin haar voor altijd zal adopteren

© De ontroerende reactie van een hond als ze hoort dat haar pleeggezin haar voor altijd zal adopteren

De loyaliteit en onvoorwaardelijke liefde van honden voor hun baasjes zal ons altijd blijven raken. Het verhaal van Kelly, een hond van gemengd ras, is geen uitzondering. Haar reactie toen ze erachter kwam dat ze voor altijd door haar pleeggezin werd geadopteerd, ging viraal. Het is ook niet moeilijk te begrijpen waarom. Zijn overvloeiende vreugde en gelukkige uitdrukking herinneren ons eraan hoe bijzonder de banden tussen mens en dier zijn.

De taak van het opvanggezin is om het dier vrijwillig in huis te houden. En dit is om hem niet in het asiel te laten wachten op adoptie. Maar als iemand weken of zelfs maanden voor een hond of kat zorgt, ontstaat er onherstelbaar een gehechtheid.

Lees ook  Hij adopteert de oudste hond, ze zijn nu de gelukkigste ter wereld

Soms is deze band zo sterk dat het voor een mens onmogelijk is om zich van een dier te scheiden. Daarom besluit ze hem zelf te adopteren. In de volksmond wordt dit ‘failure support’ genoemd. Kelly had echter de kans om zo’n “mislukking” te ervaren

Lees verder en ontdek 3 verrassende redenen waarom honden graag in uw tuin graven

“Je bent om een ​​goede reden in mijn leven gestuurd”

Kelly is een hond uit het asiel Waldo’s levenslijn, ze woonde tijdelijk in een weeshuis. Dus wachtte ze haar leven lang met het vinden van haar familie. Maar wat ze niet wist, was dat ze al in haar forever home was.

Kelly’s gastgezin raakte zelfs erg aan haar gehecht. En dus besloot ze hem te adopteren. Kersverse moeder Kelly vertelde haar het goede nieuws en filmde haar reactie. Ze zei tegen hem: ‘Ik hou van je en je bent met een reden in mijn leven gestuurd. Ik ga je adopteren. Je bent geadopteerd! »
De ontroerende reactie van een hond als ze hoort dat haar pleeggezin haar voor altijd zal adopterenFacebook vastleggen

Lees ook  Hoeveel honden zijn geschikt om in huis te hebben?

De reactie van deze hond is schattig

Begrijpt Kelly de betekenis van de woorden van haar minnares? Niemand kan het vertellen. Toch voelt ze zijn liefde en genegenheid. Dus aan het einde van deze prachtige toespraak besloot ze op haar voeten te gaan zitten. Gedrag dat de nieuwe eigenaar enorm ontroerde.

Sommige internetgebruikers zagen dit als een teken dat de adoptie wederzijds was. Volgens hen gaf Kelly toestemming. Een internetgebruiker schreef bijvoorbeeld: “Hij antwoordt: ik adopteer jou ook. » Nog een opmerking: “ wil je mij adopteren In dat geval blijf ik hier voor altijd zitten! »

Lees over Félicette, de eerste kat die de ruimte in reisde en levend terugkeerde

In ieder geval heeft dit “mislukken van het gastgezin” veel internetgebruikers getroffen. Wat is er beter voor een hond die de weg heeft gevonden en gehecht is aan zijn baasje, dan niet van gezin te hoeven wisselen? En bovenal weet ze nu zeker dat ze haar forever home heeft gevonden, en dat wensen wij alle opvangdieren toe.

Lees ook  Een tiener vindt een paard in slechte staat op de weg en loopt 4 uur om het te redden.

pic.twitter.com/IfVifsKiOz

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 6. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees dat deze hond, die blij is gered te zijn van een leven zonder liefde, een constante glimlach op zijn gezicht heeft

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!