Início » Dieren » De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpen

De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpen

© De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpen

Deze oprichter van een kattenasiel liet zien dat liefde en compassie geen grenzen of soorten kennen. Eigenlijk houdt ze zich vooral bezig met de redding en verzorging van katten. Deze grootmoedige persoon aarzelde echter niet om de oude verlaten hond een helpende hand te bieden.

Deze daad van vrijgevigheid veranderde het leven van deze hond. Toch leert het ons ook een belangrijke les over het belang van het helpen van degenen die dit het meest nodig hebben, ongeacht hun soort.

Geen enkele hond verdient het om in de steek gelaten te worden, nog minder als hij oud en kwetsbaar is. Toch overkwam het Honey, die van de ene op de andere dag dakloos en gezinsloos werd. Achtergelaten voor een kattenasiel, wachtte hij tot iemand hem zou benaderen en hem een ​​vredig pensioen zou aanbieden.

Lees ook  In het bos vindt hij een vreemd mini-wezen, je raadt nooit wat het is

Lees Lion springt met toeristen in de bus, wilde alleen maar genegenheid krijgen

Tabby Tails Cat Rescue est vereniging om katten te helpen. Zij zorgt voor zwerfkatten, slachtoffers van verlating of waarvan de baasjes ze om uiteenlopende redenen niet meer kunnen houden.

De hond was erg dankbaar

Een paar maanden geleden zag oprichter Kay Banks een hond buiten het asiel liggen. Aanvankelijk besteedde ze er niet veel aandacht aan, omdat ze dacht dat het het huisdier van de buren was. Toen ze hem weer op dezelfde plek en in dezelfde houding zag, ook al kon ze zich niet verbergen voor de kou, begreep ze dat ze hem moest helpen.
De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpenFacebook vastleggen

Kay Banks ontdekte dat deze hond de oude man had een chip. Ze slaagde erin contact op te nemen met haar baasjes, maar die wilden haar niet meer. De Labrador retriever heet Honey en is 15 jaar oud, volgens een verhaal van Newsweek.

Lees ook  De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassen

Honey is gelukkig in haar nieuwe gezin

De vrijwilliger was enorm bedroefd toen hij zag dat dit dier aan zijn lot werd overgelaten in een tijd waarin het zijn familie het meest nodig had. Hoewel haar opvangcentrum alleen maar katten opvangt, besloot ze haar in huis te nemen. Ze wist zelfs dat deze hond het risico liep om in andere structuren te worden geëuthanaseerd.

Lees Hier zijn 4 factoren die ervoor kunnen zorgen dat uw hond langer leeft

Deze hond lijdt aan artritis en hij is doof. Zijn klauwen en tanden waren ook in slechte staat. Daarnaast zat het ook vol met vlooien en teken. Kay Banks voorzag hem van alle zorg die hij nodig had. Dankzij de behandeling deden zijn gewrichten iets minder pijn en verbeterde zijn algemene toestand.
De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpenFacebook vastleggen

Lees ook  Inspirerend verhaal van Sue en haar labrador laat zien hoe dierbaar honden zijn: 'Hij heeft mijn leven veranderd'

Deze hond is nu gelukkig in zijn nieuwe huis bij Tabby Tails Cat Rescue. Bovendien leeft hij zichtbaar graag in het gezelschap van katten. Zo kan hij genieten van een tevreden en vredig pensioen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!