Início » Dieren » De oudste hond uit het asiel heeft eindelijk zijn thuis gevonden, hij is geadopteerd door een 80-jarige man

De oudste hond uit het asiel heeft eindelijk zijn thuis gevonden, hij is geadopteerd door een 80-jarige man

© De oudste kat in het asiel vond een thuis, een 101-jarige vrouw nam hem op

Het vinden van huizen voor asieldieren is niet eenvoudig. Veel mensen kopen nog steeds liever dieren om er zeker van te zijn dat ze precies zijn wat ze willen. Ontdek het verhaal van deze kat!

In schuilplaatsen geldt: hoe ouder het dier, hoe hoe kleiner de kans dat iemand het zal adopteren. De meeste mensen willen puppy’s of kittens adopteren. Begrijpelijk ook, want zo kunnen ze ze opvoeden, leren samenleven met mensen, geen schade aanrichten in huis etc. Bij de negentienjarige kat Gus is dat gelukkig niet het geval.

De kat heeft een gezin gevonden

In december ging het gezin naar een dierenasiel , waar ze een kat ontmoette genaamd Gus. Toen besloten ze dat hij de perfecte metgezel voor Penny was. Dit is een 101-jarige vrouw die gezelschap nodig had nadat ze haar oude kat had verloren.

Lees ook  Hoe weet je of een kat van zijn baasje houdt? Hier zijn de verklaringen

Lees Deze vreselijke gewoonte bij hondenbezitters zou volgens dierenartsen verboden moeten worden

Gus is een opmerkelijke kat. Op 19-jarige leeftijd heeft hij de gemiddelde levensduur van deze dieren, die maximaal 16 jaar bedraagt, al overschreden. Hij had al een huis, maar toen zijn voormalige eigenaar besefte dat ze niet langer voor hem kon zorgen, bracht ze hem naar het Catawba County Animal Shelter. Vanwege zijn hoge leeftijd waren de medewerkers van het opvangcentrum er zeker van dat Gus daar zou sterven.

De oudste kat van Shelter vond een thuis, ze werd geadopteerd door een 101-jarige vrouwDe oudste kat van Shelter vond een thuis, ze werd geadopteerd door een 101-jarige vrouwInstagram vastleggen

Een ideale ontmoeting

Gelukkig was dat niet het geval. Sterker nog, deze kat verbleef maar een maand in het asiel en past zich nu heel goed aan zijn nieuwe familie aan. Deze adoptie plaatst Gus en Penny in zeer goed gezelschap.

Het personeel van het opvangcentrum wist niet zeker of de adoptie zou plaatsvinden het zou goed uitpakken vanwege de leeftijd van Gus en Penny. Haar familie verzekerde hen echter dat ze zouden helpen bij de verzorging van de kat. De adoptie verliep dus vlot.

Lees ook  Wat betekent het dat de hond veel ademt door de hitte?

Gus de kat geniet nu van het leven in zijn nieuwe huis. Hij is dol op zijn katachtige broers en zussen.

Hij denkt dat hij een schaap redt dat onderweg voor zichzelf moet zorgen, maar ontdekt dat het een ander dier is

We zijn blij dat Gus en Penny van elkaar kunnen genieten en hopen dat ze nog vele jaren bij elkaar blijven.
De oudste kat van Shelter vond een thuis, ze werd geadopteerd door een 101-jarige vrouwDe oudste kat van Shelter vond een thuis, ze werd geadopteerd door een 101-jarige vrouwInstagram vastleggen

Een unieke koppeling

Zodra de kat en Penny elkaar ontmoetten, vormden ze een speciale band. Gus veroverde onmiddellijk Penny’s hart met zijn zachte uiterlijk en liefdevolle persoonlijkheid. De familie merkte dat de aanwezigheid van Gus de leegte van het vertrek opvulde hun oude kat die in Penny’s leven bleef.

Tegenwoordig geniet Gus van zijn nieuwe leven in Penny’s huis. Penny’s constante gezelschap geeft de kat de aandacht en genegenheid die hij nodig heeft. Samen brengen ze dagen vol gelach en warme momenten door en vormen ze een mooie vriendschap tussen een oudere vrouw en haar schattige katachtige metgezel.

Lees ook  Een hond die aan zijn lot wordt overgelaten met een verbonden mond en poten, zal een thuis en veel geluk vinden!

De familie is verheugd om Gus en Penny te zien genieten van elkaars gezelschap. Ze merkten dat Penny’s geluk werd hersteld door de aanwezigheid van deze kat aan haar zijde. Bovendien gaf Penny’s aanwezigheid Gus een nieuw huis vol liefde en aandacht.

Lees Een beer valt zijn trainer aan en bespringt hem midden in een circusvoorstelling

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!