Início » Dieren » De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlach

De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlach

© De oudste hond van het asiel is eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlach

De meeste gezinnen adopteren liever jongere dieren als ze een huisdier willen. In opvangcentra worden oudere honden en katten daarom verwaarloosd en uiteindelijk in de steek gelaten. Sommige dieren, zoals deze hond, hebben echter geluk. Na vele jaren wachten op zijn nieuwe meester werd hij uiteindelijk gekozen. Vandaag lacht hij breed als hij in slaap valt. Hier zijn de details.

Een oude hond zonder familie in een asiel

Een opvangcentrum in North Carolina neemt veel verlaten dieren op. Veel gezinnen komen via dit centrum op zoek naar een huisdier. Maar desondanks hebben sommige dieren moeite met het vinden van een baasje. Dit is ook het geval oude hond .

Piet is een oude reddingshond. Het is een lieve, knuffelige oude hond met veel levenslust, die het de mensen om hem heen altijd naar de zin maakt. Ondanks zijn kwaliteiten kan hij echter geen liefdevolle familie vinden die voor hem zorgt.

Lees ook  Een hond troost een baby van drie weken oud, de foto's bewijzen het!

Lees Hoe kiezen honden hun baasjes? Pas op voor deze borden!

De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlachFacebook vastleggen

In de hoop hem te helpen, probeerden asielfunctionarissen de hond zo lang mogelijk te houden. Door het aantal dieren dat zij ontvangen komt het centrum echter vooraan terecht verzadiging . Hierdoor moet de hond naar elders worden overgebracht.

Dus Petey, een voormalige reddingshond, werd overgebracht naar een Wake County SPCA . Hij moest daar blijven totdat een familie hem kwam adopteren. Het oude hondje zou zo meer tijd hebben om een ​​nieuw baasje te vinden.

Overdracht naar SPCA

Petey’s transfer naar Wake County SPA verliep goed. Bovendien duurde het niet lang voordat de hond zich aan de nieuwe omgeving had aangepast. Dit is de uitleg die de leden van het asiel ter plekke gaven Dodo geven.

Lees ook  Een man redde twee verlaten pitbulls, die ook zijn leven redden

Petey leek het helemaal niet erg te vinden dat hij van omgeving veranderde. De hond overtuigde iedereen heel snel na zijn aankomst zijn levensvreugde . Net als zijn mooie persoonlijkheid slaagde ze er niet in hen te verleiden.

Lees De laatste knuffel van de baas van de hond raakt de wereld, een hartverscheurend afscheid

De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlachFacebook vastleggen

Kort na zijn aankomst begonnen reddingswerkers van de SPCA met zoeken naar Petey’s huis. Ze namen daarom foto’s hond en plaatste ze op sociale media. Ze vertelden zijn verhaal en beschreven zijn karakter.

De inspanningen van de leden van het asiel hebben hun vruchten afgeworpen. De aankondiging heeft echt een groot aantal mensen geraakt. Een paar maanden later kreeg de hond een aanvraag tot adoptie . Deze keer ontmoette hij een familie die de rest van zijn leven van hem zal houden.

Lees ook  Een man redt een skeletachtig paard en zijn leven verandert voor altijd

Hond: Nog een kans voor Petey

Hoewel hij lang moest wachten, vond de hond eindelijk zijn plekje liefdevolle familie . Petey is nu een gelukkige hond die geniet van het dagelijks leven in zijn nieuwe huis. Op foto’s die door zijn nieuwe familie worden gedeeld, ziet hij er ook beter uit dan ooit.
De oudste hond van het asiel wordt eindelijk geadopteerd en slaapt voor het eerst met een glimlachFacebook vastleggen

Bovendien slaapt de hond voor het eerst in zijn leven rustig. Zozeer zelfs dat hij een groot smileygezicht laat zien. Dit is voor hem A Tweede kans uniek dat hij nooit had verwacht.

Lees meer Dierenarts vertelt haar de kosten van de operatie van haar kat. Ze staat voor het ergste dilemma van haar leven

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!