Início » Dieren » De oudste kat ter wereld vierde zojuist zijn 31e verjaardag, ongelooflijk!

De oudste kat ter wereld vierde zojuist zijn 31e verjaardag, ongelooflijk!

De kat is een van de meest populaire huisdieren ter wereld. We zouden allemaal graag willen dat deze kleine katachtigen een lange tijd aan onze zijde zouden leven. Maar de realiteit is heel anders. Aan de andere kant is er iemand die records heeft gebroken door een verrassende leeftijd te bereiken!

Een kat met een normaal korte levensverwachting!

Ja, waar het werd gezegd “beste huisdier” 90% van de bevolking kan aan een hond of een kat denken. Dit laatste is feitelijk in veel huishoudens aanwezig en is bij veel mensen geliefd. De belangrijkste reden waarom katten geliefd zijn, is omdat ze schattig zijn, maar daar blijft het niet bij!

Neem een ​​kat als huisdier het doet je mentaal goed. De aanwezigheid van een kat in huis helpt een deel van het gevoel van eenzaamheid weg te nemen. Het kan toevallig een positieve sfeer in huis brengen!

Lees ook  Zijn baasjes zijn naar een verpleeghuis gegaan, deze kat begrijpt niet waarom hij in een asiel zit

Lees verder voor 7 manieren om uw hond te vertellen dat u van hem houdt

De oudste kat ter wereld vierde zojuist zijn 31e verjaardag, ongelooflijk!Facebook vastleggen

Het adopteren van een kat is een van de beste beslissingen in je leven. Aan de andere kant moet er rekening gehouden worden met de levensduur van het dier. Afscheid nemen van een kat die al enkele jaren bij ons is opgegroeid, is een heel pijnlijk gevoel!

U moet echter weten dat er een kat is die records heeft gebroken voor de levensduur van katten. We zullen ook over hem en zijn exploit praten in ons artikel. Als deze inderdaad katachtigen worden slechts ongeveer 16 jaar oud, Deze ging veel langer mee!

Een kat die al over de dertig is!

“De oudste kat ter wereld” dit is een titel die wordt gegeven aan Muscat die ouder is dan 30 jaar. Deze kat is niet alleen een dier dat het record op het gebied van een lang leven verbreekt, maar heeft ook een behoorlijk verbazingwekkend verhaal meegemaakt. Het gaat om zijn leeftijd, maar ook om zijn relatie met de meesters!

Lees ook  Een gehandicapte puppy wordt de beste vriend van een varken - ze houden van elkaar!

Ian en Liz Finlay, dat is de naam van de eigenaren van de Muscat-kat. Deze laatste woonde echter niet altijd bij het echtpaar. Eigenlijk kwam hij op een dag per ongeluk bij hen terecht. Het echtpaar werd echter onmiddellijk verliefd op deze kat en besloot hem te adopteren.

Om te lezen: 2 samen geadopteerde zwerfhonden zijn onafscheidelijk en houden elkaar in hun pootjes

De oudste kat ter wereld vierde zojuist zijn 31e verjaardag, ongelooflijk!Facebook vastleggen

Het echtpaar had geen idee hoe oud de kat was toen ze besloten hem te adopteren. Ze namen Nootmuskaat eenvoudigweg in huis en zorgden voor hem. Aan de andere kant verstrijkt de tijd en doen Ian en Liz uiteindelijk een verrassende ontdekking over hun kat!

Op een gegeven moment werd Nootmuskaat ziek en moesten Ian en Liz hem naar de dierenarts brengen. Laatstgenoemde heeft een opmerking gemaakt. Vervolgens stelde hij vast dat de gezondheidsproblemen van de kat verband hielden met zijn leeftijd. Het dier was zelfs bijzonder oud!

Lees ook  Het is het meest knuffelige, antidepressieve en antistress hondenras dat er is.

De kat die zijn record nooit officieel heeft gemaakt!

We hebben het een paar regels hierboven al genoemd, Een kat leeft gemiddeld 17 jaar. Nootmuskaat overschreed echter de grens van 30 kaarsen, wat bijna het dubbele is van normaal. Deze fantastische kat had in de recordboeken moeten verschijnen!

De opname van nootmuskaat in het Guinness Book of Records was al gepland. Aan de andere kant moest u een geboorteakte overleggen om uw exacte leeftijd te bewijzen. Een voorwaarde waar Liz en Ian, de eigenaren van de kat, niet aan kunnen voldoen!

Lees: De reden waarom uw hond graag aan uw voeten ligt

Als je meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden we je aan een kijkje te nemen in de categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!