Início » Dieren » De politie krijgt een alarm over een hond, ze ontdekken de gruwel ter plekke

De politie krijgt een alarm over een hond, ze ontdekken de gruwel ter plekke

© De politie krijgt een alarm over een hond, ze ontdekken de gruwel ter plekke

De politie krijgt een noodoproep binnen over een zwerfhond. Maar wanneer ze op het toneel verschijnen, laten de wezens die ze ontdekken hen verbijsterd en verbaasd achter door hun ontdekking. Dit verhaal heeft veel internetgebruikers geraakt en we zullen u hieronder alle details erover geven.

Hond: Verontrustende ontdekking!

De politie kreeg een nadrukkelijk verzoek om een ​​zwerfhond te redden. Zijn vacht was zo lang, vies en slordig dat het moeilijk was hem te herkennen. midden in de menigte . Sterker nog, hij zag er niet echt meer uit als een hond!

Op het eerste gezicht was het duidelijk dat deze hond al heel lang rondzwierf. Het was toen politieagent Rohlf die de zwerfhond, die hij een naam gaf, in huis nam Sullivan .

Lees ook  Hij denkt dat hij een schaap langs de kant van de weg aan het redden is, maar ontdekt uiteindelijk dat het een ander dier was.

Om te lezen Ze vertelt haar hond dat ze hem heeft geadopteerd: haar reactie is onvoorstelbaar!

De politie krijgt een alarm over een hond, ze ontdekken de gruwel ter plekkeInstagram vastleggen

Rohlf nam vervolgens het arme hondje mee naar de Orange County Pound. Daar onderwierp de dierenarts Sullivan aan een zorgvuldig onderzoek . Het dier kreeg zo de nodige zorg die het zo hard nodig had.

Dit verhaal kon bij sommigen geen emoties opwekken internet gebruikers . Het verhaal circuleert inderdaad op sociale media. Nauwelijks online vrijgegeven, bleef het aantal weergaven van de reeks stijgen!

Sullivan heeft een nieuw kapsel!

Opgemerkt moet worden dat niemand op de hoogte was van het mysterieuze verleden van Sullivan. Het viel echter niet te ontkennen dat de hond een aanzienlijke hulp om zijn leven weer in zijn handen te krijgen. Gelukkig kruiste hij zijn pad met zijn redder!

Nadat hij de nodige behandeling had ondergaan en een gloednieuw kapsel had gekregen, keerde Sullivan terug naar agent Rohlf. Daarna, Het gastgezin van Danielle ze besloten hem welkom te heten in hun bedrijf.

Lees ook  Als je hond hangende oren heeft, zijn hier de redenen die je absoluut moet weten

Lees Een tijger en een geit zijn vrienden voor het leven, ze zijn onafscheidelijk!

De politie krijgt een alarm over een hond, ze ontdekken de gruwel ter plekkeInstagram vastleggen

Sullivan de hond was onherkenbaar na de transformatie. Absoluut niemand had een dergelijke verandering verwacht. Het moet gezegd worden dat zelfs bij honden haarstyling een een ware metamorfose .

De dappere hond pronkt vol trots met zijn nieuwe kapsel. De hereniging met zijn redder was getint van vreugde en vragenlijst . Iedereen wenst oprecht dat Sullivan in de nabije toekomst snel een liefdevol gezin vindt.

Wat u moet weten voordat u een zwerfhond adopteert!

Het is niet ongebruikelijk dat individuen die een zwerfhond vinden er een speciale band mee opbouwen. Als u overweegt een zwerfhond te adopteren, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden legale aspecten . En dit met het oog op deze aanvaarding en om ervoor te zorgen dat de nodige procedures ter zake gevolgd worden. Verder is het absoluut noodzakelijk om de hond te laten onderzoeken door een dierenarts.
De politie krijgt een alarm over een hond, ze ontdekken de gruwel ter plekkeInstagram vastleggen

Lees ook  Een ongelooflijk vriendschapsverhaal verbindt deze 2 honden, ze worden de beste vrienden ter wereld!

Dit is echt de belangrijkste stap voordat u uw hond toestemming geeft om met andere huisdieren om te gaan. Dit garandeert zijn gezondheid en de afwezigheid van ziekten, vlooien of verwondingen die zorg vereisen. Verder zal het ook nodig zijn om na te denken controleer zijn gedrag wanneer omringd door andere huisdieren. De hond kan zelfs tekenen van agressie vertonen, waardoor het moeilijk wordt om met elkaar overweg te kunnen in het nieuwe huis.

Lees verder voor 10 veelbetekenende signalen dat uw kat heimelijk boos op u is

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!