Início » Dieren » De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy’s, de moeder was wanhopig

De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy’s, de moeder was wanhopig

© De politie vond een achtergelaten koffer met daarin 6 puppy’s, de moeder was wanhopig

Dieren zijn levende wezens die net als wij voelen en lijden, en verdienen daarom dezelfde zorg en respect als ieder ander mens. Echter zijn er nog steeds gevallen waarin deze arme dieren het slachtoffer worden van mishandeling. En soms tot de dood. Zo vond de politie een koffer met daarin zes puppy’s.

De politie is inderdaad op een nieuw geval van onrecht gestuit. Eerst vonden ze wat leek op een verlaten koffer. In de kofferbak zaten echter eigenlijk zes puppy’s.

De politie vindt een koffer met daarin 6 puppy’s.

Het alarm ging af toen de moeder van deze pups men zag ze wanhopig door de straten rennen met een van haar andere puppy’s. “Gisteren vonden twee politieagenten uit Tampa een moeder en haar puppy rennend in het drukke gebied van Spruce, vlakbij de Dale Mabry Expressway. Terwijl ze het vreemde gedrag van deze hond onderzochten, zagen ze een afgesloten kofferbak met daarin zes puppy’s.

Lees ook  Een hond die bang is voor mensen bereikt dankzij geduld een ongelooflijke transformatie (video)

Lees Wetenschappers leggen uit waarom honden op hun baasjes lijken

De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy's, de moeder was wanhopigFacebook vastleggen

“De hond is een terriër, dat we hier rusten. Onze medewerkers zorgden voor haar zeven puppy’s van vijf weken oud. We zijn zo dankbaar dat deze agenten ter plaatse bleven om deze puppy’s te redden! » heeft de organisatie in dit bericht toegevoegd op haar Facebook-account.

Honden veilig en wel!

gelukkig , werd deze delicate zaak op de best mogelijke manier opgelost. Eigenlijk konden alle pups op tijd verzorgd worden. Daarom aarzelde het personeel van de opvang niet om het uitstekende werk van de twee agenten te prijzen.
De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy's, de moeder was wanhopigFacebook vastleggen

“Bedankt aan de politie voor het verzorgen van deze puppy’s en het naar ons brengen ervan. We moeten allemaal de dieren in onze gemeenschap beschermen”, aldus het asiel.

Lees ook  De pup wordt gered van euthanasie, hij moet vechten tegen een nieuwe ziekte!

Niemand kon het geloven

De ontdekking van een koffer met daarin zes puppy’s en hun wanhopige moeder is een trieste herinnering aan de moeilijkheden waarmee veel verlaten dieren worden geconfronteerd. Maar het toont ook de kracht van compassie en de snelle reactie van autoriteiten en dierenbeschermingsorganisaties. Dankzij hun tussenkomst krijgen deze schattige puppy’s een tweede kans om te leven en een liefdevol huis te vinden.

Lees Deze hond in nood kromp zoveel mogelijk omdat hij bang was om gered te worden

De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy's, de moeder was wanhopigFacebook vastleggen

Dit verhaal moedigt ons aan om na te denken over het belang van verantwoorde adoptie. Maar ook de noodzaak om dierenreddingsorganisaties en dierenasielen te ondersteunen. Als u overweegt een huisdier aan uw gezin toe te voegen, onthoud dan dat er veel adoptiemogelijkheden zijn. Zo maak jij het verschil in het leven van een dier in nood. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat alle dieren het respect en de liefde krijgen die ze verdienen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!