Início » Dieren » De poot van de kat komt uit de mand tevoorschijn, wat daarna komt is een horrorverhaal

De poot van de kat komt uit de mand tevoorschijn, wat daarna komt is een horrorverhaal

Sommige hondenrassen zijn vaak het slachtoffer van verlating. Dit kan komen door hun karakter, een bepaalde handicap, ziekte of zelfs hun omvang. De eigenaren van deze honden laten ze op straat achter en dwalen alleen in de kou. Maar dat is niets vergeleken met wat er met deze jonge Patou gebeurt. Zijn meester stak zijn hoofd uit het autoraam en kreeg een nachtmerrie.

De auto gooide de hond eruit!

Een paar weken geleden waren voorbijgangers in de straten van een straat in Atlanta getuige van een angstaanjagend tafereel. Het was een normale dag als alle andere. Auto’s passeerden één voor één op de weg. Op één ervan, de kop van een hond stak eruit raam.

Honden doen dit soort dingen graag als we ze meenemen voor een autorit. Hierdoor dachten voorbijgangers dat ze getuige waren van een normaal tafereel. Na een paar ogenblikken zullen ze dat echter wel doen versteld staan van wat volgt.

Lees ook  De politie vond een verlaten koffer met daarin 6 puppy's, de moeder was wanhopig

Lees Deze verlamde hond wordt midden op het spoor gevonden, vier maanden nadat het wonder gebeurde

Een hand die uit de auto tevoorschijn komt, ongetwijfeld de eigenaar, snauwde de hond door het raam. En dat terwijl u met het betreffende voertuig rijdt. Iedereen die op het plein aanwezig is, is geschokt door zo’n daad. Zonder te wachten haasten ze zich om het arme dier te helpen.

De hond leek tot een ras te behoren Pyreneese berghond . Hij was nog maar 12 weken oud. De toestand van de hond was kritiek, hij raakte gewond en had dringend behandeling nodig.

Artsen voeren een spoedoperatie uit

Onder de mensen die getuige waren van de gebeurtenis, bood een voorbijganger zich vrijwillig aan om de hond naar de eerste hulp te brengen. Daarom vervoerde hij het dier naar Redding van Atlanta in de Grote Pyreneeën (GPRA) . Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een reddingsfaciliteit in de Pyreneeën van Atlanta.

Lees ook  Hij ziet iets vreemds op het balkon, komt dichterbij en kan zijn ogen niet geloven

Na aankomst ter plaatse is de hond direct opgevangen door dierenartsen uit het asiel. Op het eerste gezicht leek het hondje alleen maar last te hebben van een gebroken scheenbeen . Dus zorgden de zorgverleners ervoor. Maar toen kreeg de hond een alarmerende stijging van de koorts. Toen begon hij over te geven.

Lees 5 redenen waarom een ​​hond bijt, hier leest u hoe u kunt reageren en hoe u dit kunt voorkomen

De toestand van de hond verslechterde. De situatie was zodanig dat de operatie niet langer kon wachten. Het dier moest dringend behandeld worden. Dierenartsen hebben hem daarom overgeplaatst naar Northlake Orthopedische Chirurgiekliniek .

De hond is daarom bij deze orthopedische kliniek geopereerd. Gelukkig hebben de ambulancepersoneel hun werk goed gedaan. Vooral omdat de kleine vechter goed heeft gevochten en momenteel binnen is herstellende .

Lees ook  De hond is 15 jaar oud op zijn verjaardag, hij is de gelukkigste!

De kop van een hond steekt uit het autoraam, wat er daarna gebeurt is een nachtmerrieDe kop van een hond steekt uit het autoraam, wat er daarna gebeurt is een nachtmerrieInstagram vastleggen

Hond: de weg naar genezing

Redders bij de Great Pyrenees Rescue of Atlanta noemden de Pyreneese berghond “ Wallace “. Dankzij hun tussenkomst gaat het nu beter met de hond. Hoewel hij nog steeds tijd en rust nodig heeft om weer op de been te komen.

Daarnaast informeren mensen die getuige zijn geweest van het incident voortdurend over de voortgang van de hond. En dat door regelmatig posts te publiceren foto’s van Wallace op sociale netwerken.

Om te lezen Deze hond heeft 11 jaar in een asiel gewoond, zijn adoptie is overweldigend

L’article De poot van de kat komt uit de mand, wat daarna komt is een horrorverhaal dat in de eerste plaats op de kaart verschijnt.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!