Início » Dieren » De pup wordt gered van euthanasie, hij moet vechten tegen een nieuwe ziekte!

De pup wordt gered van euthanasie, hij moet vechten tegen een nieuwe ziekte!

© De pup is gered van euthanasie, hij moet vechten tegen een nieuwe ziekte!

We kunnen niet echt zeggen dat Tiny Tim een ​​goede start in het leven heeft gehad. Deze arme pup liep het risico dat zijn leven zou worden afgebroken vanwege besmetting met het hondenparvovirus en was voorbestemd om te worden geëuthanaseerd. Nadat hij van dit trieste lot was gered, begon de hond aan een lange strijd om zijn ziekte te weerstaan…

Jarenlang de liefdadige ziel van de beagle Freedom Project redt beagles, vaak slachtoffers van dierproeven. Vervolgens probeert hij hen een beter leven te bieden. Een paar dagen geleden ontmoetten ze kleine Tiny Tim: een puppy die de verantwoordelijken gingen afmaken. Dit kwam doordat hij leed aan het parvovirus, een zeer resistente ziekte die moeilijk te bestrijden is.

Lees ook  Onweerstaanbaar, de "kat in de schoenen" is echt en zijn zachte ogen krijgen alles wat hij wil.

Een lange en slopende strijd

Hoewel alles hem tegen leek te werken, Tiny Tim had een ongelooflijke kans om liefdevolle mensen te ontmoeten. Een uur voor de euthanasie werd zijn leven gered en sloot hij zich aan bij een groep vrijwilligers. Daar wordt hij heel snel het middelpunt van de belangstelling.

Lees De ultieme tip om te voorkomen dat uw kat ’s nachts wakker wordt

De puppy wordt ternauwernood gered van euthanasie en moet een nieuwe strijd tegen de ziekte voeren!Bron: Instagram vastleggen

Helaas Daar eindigde de lange strijd van Tiny Tim niet. De jonge hond had nog steeds last van het parvovirus (vergelijkbaar met hemorragische gastro-enteritis). Hij liep dus dagelijks gevaar zijn leven te verliezen vanwege deze infectie. Braken, ernstige vermoeidheid en diarree zijn enkele van de vele zorgwekkende symptomen van deze ziekte.

Geniet van elk moment van het leven

Lees ook  Persoonlijkheidstest: deze foto onthult je neiging tot perfectionisme

Hij werd echter omringd door een geweldig team van dierenartsen en vrijwilligers. Ze deden wat ze konden om hem dag na dag kracht te geven en nooit de hoop te verliezen. Dankzij hen, maar ook dankzij zijn vastberadenheid, kreeg Tiny Tim een ​​”tweede kans in het leven”, bevrijd van zijn vreselijke ziekte.

pic.twitter.com/ueonfoErFi

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 24 september 2023

Lees Vanwege zijn karakter probeert deze slimme hond geadopteerd te worden

Sinds zijn redding sloot hij zich aan bij de familie van zijn dromen en werd hij omgedoopt tot Dobby. We kunnen hem alleen maar evenveel “vrijheid” wensen als zijn beroemde naamgenoot in de tovenaarswereld.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!