Início » Dieren » De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedie

De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedie

In North Carolina ontsnapte een puppy aan de dood in het eerste huis. Dit was echter niet de laatste beproeving waarmee hij in zijn leven te maken kreeg. Een dag later gebeurt er opnieuw een tragedie. Hier zijn de details in de regels van ons artikel!

Puppy: hoe lang duurt het om een ​​nieuw thuis te vinden?

De meeste schuilplaatsen geven honden de best mogelijke kans om een ​​gezin te vinden. Dit hangt echter af van hun invloed enruimte Dat heeft. Bovendien is er in de meeste van hen bijna geen ruimte meer. Dus als de plaats zijn maximale capaciteit bereikt, zal de puppy het niet lang volhouden.

De meeste opvangcentra verbinden zich ertoe de pup te houden 5 dagen . Het zijn zwerfhonden die niet veel tijd hebben. Aan de andere kant kunnen mensen met gezinnen blijven zolang het nodig is om hun meester te vinden. Hetzelfde geldt als het toebehoort aan a begeerd ras of als ze een goed karakter hebben.

Lees ook  Een dakloze kat geeft haar kittens aan degene die haar voedde in de moeilijkste tijden

Om te lezen Een boodschap voor iedereen die een kat heeft verloren, een reflectie die je leven zal veranderen!

Wanneer honden geen thuis kunnen vinden, worden ze geëuthanaseerd. Dit is een eliminatieprocedure die door veel hondenopvangcentra wordt gebruikt. Dit omvat het injecteren van a Chemisch product in de poot van de hond, zodat deze sterft.

Andere schuilplaatsen gebruiken deze techniek niet. In dit geval weigeren ze eenvoudigweg andere dieren te huisvesten. En dat tot zitplaatsen beschikbaar zullen zijn .

Kleine Joker ontsnapt voor het eerst aan de dood

grappenmaker hij is een vrolijke pup. Oorspronkelijk was het jaar 2022, hij maakte nog deel uit van een nestje puppy’s. Ze ontsnapten dat jaar aan de ergste schade. Hun eigenaar doet dat om de een of andere reden hij dreigde ze allemaal te vermoorden .

Lees ook  De kat komt thuis met een heel speciaal cadeau voor zijn baasje!

De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedieBron: Instagram vastleggen

Gelukkig werden ze daarna meegenomen Het hart van de uitlopers redden . Daar slaagden ze erin een ander gezin te vinden. Zo vond Joker een gezin.

Lees De olifant wacht weken op de terugkeer van zijn beste hondenvriend!

Hij woonde daar een tijdje gelukkig, ongeveer een jaar, voordat een nieuwe tragedie toesloeg. Sterker nog, hij was kort daarna de nieuwe eigenaar van de puppy ziek worden . Door deze behandeling van de pup kon de adoptiefovertreder hem niet houden.

In juni 2023 bevond de puppy zich weer zonder gezin. Dat wil zeggen, een jaar na de goedkeuring ervan. Kleine Joker moest dus wel terug naar het asiel waar hij werd gered. Hij zal moeten wachten tot de nieuwe persoon hem begroet. Hopelijk zal het deze keer voorgoed zijn.

De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedieBron: Instagram vastleggen

Puppy: Wat is er met de kleine Joker gebeurd

Net als alle andere pups in het asiel zit Joker momenteel in het asiel op zoek naar een nieuw gezin . Dit blijkt uit de publicatie van haar redders.

Lees ook  Deze poema smeekt de hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

Deze is gedateerd op 4 oktober. Sterker nog, de puppy is op zoek naar een nieuw huis in North Carolina. De pup wordt omschreven als een hond die altijd in een goed humeur is. Bovendien kwispelde zijn staartje altijd van vreugde.

pic.twitter.com/NCt0Dl8A8L

Lees Waarom kijken katten zo graag in onze ogen?

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 12 oktober 2023

Hij hield ervan om buiten te spelen en lui op de bank te loungen. Ze zeiden ook dat het een sociale chien , maar dat hij moeite had met de omgang met reuen. Dat is volgens hen maar goed ook, want het is niet altijd mogelijk om met iedereen goed overweg te kunnen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!