Início » Dieren » De puppy was erg verlegen totdat hij een kat ontmoette die zijn beste vriend werd!

De puppy was erg verlegen totdat hij een kat ontmoette die zijn beste vriend werd!

© De puppy was erg verlegen totdat hij een kat ontmoette die zijn beste vriend werd!

Veel mensen denken dat honden en katten niet goed met elkaar overweg kunnen. De realiteit is echter dat ze met een goede socialisatie beste vrienden kunnen worden. Dit is het geval met Bo en Jasper, een kruising tussen een beagle en een zwarte kat die beste vrienden zijn sinds ze elkaar ontmoetten. Het was echt een knuffel die deze vriendschap werkelijkheid maakte. Als ze aanvankelijk niet wisten hoe ze moesten reageren, werden ze al snel onafscheidelijk.

De hond en de kat zijn sinds hun eerste ontmoeting niet meer gestopt met knuffelen

Een vrouw genaamd Lisa Olsen Plummer werd gered en geadopteerd Bo, de coverpuppy . Deze was erg verlegen. Daarom zorgde ze zo goed voor hem. Sterker nog, hij was bang voor alles en vooral voor katten die hij zag of kende. Maar op een dag besloot deze liefhebbende eigenaar dat het tijd was om haar voor te stellen aan degene die haar bondgenoot en beste vriend zou worden.

Lees ook  hij redt een wolf die vastzit in een val, het dier redt zijn leven 4 jaar later

Dus keerde ze terug naar huis met Jasper, zwarte kat. Ze gaf ze de ruimte om elkaar te leren kennen en dacht dat ze een geweldige band zouden vormen. Ze had echter nooit gedacht dat dit moment zo snel zou komen. Op een dag liep de kat zonder erover na te denken naar de timide Bo toe en omhelsde hem met haar poten.

Om te lezen Hoeveel uur slaapt een kat per dag? Zoek uit of het normaal is dat hij zo lang slaapt

De puppy was erg verlegen totdat hij een kat ontmoette die zijn beste vriend werd!Bron: Instagram vastleggen

Hoewel het gewoon toeval zou kunnen zijn, genoot haar pup tot Lisa’s verbazing er duidelijk van om door deze kat geaaid te worden. De dag na de eerste knuffel keek Jasper uit het raam naar de vogels die door het huis vlogen en Bo kwam naar hem toe om hem opnieuw te knuffelen.

Lees ook  Na vijf jaar in het onbekende hinnikt een verdwaald paard prachtig als het zijn eigenaar ontmoet, een ontroerend weerzien

Ware vriendschap

Elke dag Ik Er ontwikkelde zich een steeds sterkere vriendschap tussen hen totdat ze onafscheidelijk werden. Dus deze kat en puppy brengen nu hun dagen door met knuffelen, slapen, eten en spelen.

pic.twitter.com/5gW6ovNhNT

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 12 september 2023

Dove en blinde hond lezen beweegt het web door haar baasje te herkennen na twee maanden afwezigheid

Voor Lisa is het een kans om ze allebei te hebben. Ja, ze kunnen soms rommelig zijn, maar als ze ze zo samen ziet, voelt ze zich op haar gemak. Hun verhaal is viraal gegaan op sociale media, waar mensen verbaasd zijn over hun unieke vriendschap.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!