Início » Dieren » De reactie van deze hond op zijn adoptie in een nieuw gezin

De reactie van deze hond op zijn adoptie in een nieuw gezin

Dit is het verhaal van Soul, een schattige 4-jarige windhond. Deze verdrietig uitziende hond werd vorig jaar daadwerkelijk geadopteerd. Daarvoor zat hij in een opvangcentrum ongeduldig te wachten op de komst van zijn droomfamilie.

Het lijkt erop dat de hond nooit liefde heeft gekend. Dat dachten zijn baasjes tenminste op de dag dat ze hem adopteerden. Deze hond vertoonde eigenlijk nogal mysterieus gedrag. Hij toonde toen heel weinig genegenheid voor zijn nieuwe eigenaren. “We wisten niet zeker of hij van knuffelen hield.” zeiden ze op TikTok.

Gelukkig had Soul het geluk een liefdevol en geduldig huis te vinden. Zijn nieuwe familie stelde hem in staat “de wereld te ontdekken” in zijn eigen tempo. Ze wisten ook nooit van zijn verleden, maar wisten wel dat dit waarschijnlijk niet het verleden was Vrolijk .

Lees ook  Het kan zijn dat uw hond om deze zorgwekkende reden te lang slaapt. Ontdek waarom!

Lees de ongelooflijke reden waarom katten je maag kneden

Een nieuw liefdevol gezin!

Na verloop van tijd nieuwe eigenaren deze hond begon hem beter te begrijpen. Ze beseften dat hij zijn eigen manier had om genegenheid te tonen, en dat maakte het des te ontroerender. Hij drukte zich echt uit met zijn zachte en ontroerende blik.

Soul geniet van haar nieuwe leven!

Als sommige honden blaffen, Soul springt en kwispelt verwoed met zijn staart in de hoop een huisdier te krijgen, en is tevreden om dicht bij zijn baasjes te blijven. Deze communicatiemethode, hoewel subtiel, heeft de harten van de eigenaren en duizenden internetgebruikers doen smelten. Op TikTok.
De reactie van deze hond op zijn adoptie in een nieuw gezinFacebook vastleggen

Vroeger was Soul de hond nerveus en had moeite met het genieten van menselijk gezelschap. Tegenwoordig heeft hij zelfvertrouwen gekregen en brengt hij geluk aan zijn dierbaren. “Het is een vreemde hond die op zijn eigen manier genegenheid toont, maar wij houden van hem zoals hij is. “We zijn zo dankbaar dat we hem in ons leven hebben”, concludeerden ze.

Lees ook  Een gezin geeft een verjaardagsfeestje voor een hond - hier is zijn reactie

Een hond is veel meer dan een huisdier

Het is een metgezel, het hoort bij het gezin, het is een vertrouwenspersoon… En ieder gezin dat een hond heeft, begrijpt hoe bijzonder het kan zijn. Uw hond kan zien hoe het met u gaat, alleen al door naar u te kijken. Op dezelfde manier zal hij de emotionele toestand van uw kinderen begrijpen, zelfs voordat u dat doet.

Lees Een hond wacht op zijn meester op straat waar hij werd overreden, en de wereld is geschokt!

Honden weten hoe ze een zeer sterke emotionele band met hun baasjes kunnen vormen. Het zijn loyale dieren die aan je zijde staan ​​en van je houden, wat er ook gebeurt. Honden zijn altruïstisch, ze hebben een zuivere en zuivere ziel, ze willen alleen jouw welzijn, jouw geluk aan hun zijde.

Lees ook  Een man redt een skeletachtig paard en zijn leven verandert voor altijd

pic.twitter.com/i7g7yHpn4q

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 17. lijstopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Lees: Puppy troost zusje met knuffels nadat ze gered is door het asiel

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!