Início » Dieren » De slang smeekt deze toerist om hulp, hij is stomverbaasd als hij begrijpt waarom

De slang smeekt deze toerist om hulp, hij is stomverbaasd als hij begrijpt waarom

© De slang smeekt deze toerist om hulp, hij is verbaasd als hij begrijpt waarom

De wandelaar reed achteruit toen hij de slang tegenkwam. Hij wilde wegrennen, maar kon dat niet omdat de zwarte cobra er behoorlijk dreigend uitzag. Verlamd van angst wist hij niet hoe hij zich in deze situatie moest gedragen. Bovendien hield het dier zijn ogen niet van hem af en staarde hem intens aan. Zijn angst werd verdubbeld toen het reptiel hem begon te benaderen!

Deze slang is er slecht aan toe!

Mark liep zoals gewoonlijk toen hij plotseling de slang, een zwarte cobra, tegenkwam. Zijn instinct zei hem toen te vluchten voor het te laat was! Toen merkte hij dat het reptiel hem niet kon achtervolgen.

De slang was er niet echt in een hele grote vorm. Maar dat weerhield Marco er niet van om op te ruimen! In zijn ontsnapping struikelde hij uiteindelijk en viel.

Lees ook  hij droomt van de plek waar hij werd opgesloten en vindt hem

Om te lezen Meisje kocht een puppy die een uniek wild dier bleek te zijn

Bron:Capture Instagram

Maar in plaats van hem aan te vallen, klom de slang alleen maar op een van zijn schoenen! Het reptiel keek hem vervolgens aandachtig aan. Het leek Mark te smeken om naar hem toe te komen. Adjudant!

Toen zag Mark een bult op de buik van de slang. Daardoor had het reptiel niet de kracht om achter hem aan te kruipen. Dus besloot de toerist een ambulance te bellen om het dier in nood te redden!

Verrassende ontdekking door de ambulancebroeders!

De dierenarts aan de andere kant van de lijn kon zijn oren niet geloven! Hij dacht dat het verhaal dat Mark hem vertelde een eerlijke grap was. Maar hij besloot Mark te vertrouwen door te beloven dat hij op tijd zou komen.

Marc had dus geen andere keuze dan te wachten. De slang was het echter niet met hem eens. Hij had andere dingen aan zijn hoofd en begon weg te glibberen naar wie weet waar!

Lees ook  Een koppel vond een foto van de treurigste hond in het asiel, het duurt 6 uur om hem te adopteren

Om te lezen Vindt een vreemd mini-wezen in het bos, je raadt nooit wat het is

De toerist volgde hem op de voet tot de twee hoofdpersonen dicht bij het nest van de slang kwamen. Toen er hulp arriveerde, vingen ze het reptiel en niet zonder moeite. Daarna brachten ze het naar een dierenkliniek voor de verzorging die het nodig had!

Bron:Capture Instagram

Dierengezondheidsambtenaren opereerden de slang en vonden een chip in zijn lichaam, het ongezonde werk van criminelen. En de bult op zijn buik was een groot ei dat het reptiel niet kon verteren. Het elektronische object leidde de lokale autoriteiten naar stropers die de zwarte cobra in handen wilden krijgen!

Eind goed, al goed voor de slang!

De zwarte cobra is een bedreigde slang die een klein fortuin waard is. Daarom hebben de criminelen er waarschijnlijk een chip in gestopt. Ze dachten dat het reptiel hen naar zijn nest zou brengen. Naast het vrouwtje hoopten ze ook het ei van de ander te vangen.

Lees ook  Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

Bron:Capture Instagram

Gelukkig gaat alles nu goed met de slang. Hij is verstopt in een dierentuin zodat hij zijn eieren in alle veiligheid kan leggen. Momenteel doen zowel het reptiel als zijn nieuwe baby’s het geweldig! Mark bezoekt de reptielen van tijd tot tijd en is er trots op dat zonder hem hun lot rampzalig had kunnen zijn!

Om te lezen Hij wordt aangevallen door een vreemde slang en ontdekt het angstaanjagende “Het is niet wat je denkt”.

Om meer artikelen zoals deze te lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!