Início » Zvířata » De verlaten hond, die door iedereen werd bespot omdat hij op een leeuw leek, werd gered!

De verlaten hond, die door iedereen werd bespot omdat hij op een leeuw leek, werd gered!

De verlaten hond waar iedereen om lachte omdat hij op een leeuw leek, is gered!

Het ontroerende verhaal van een wandelaar met een zwerfhond die ze een tweede kans gaf ging viral op sociale media.

Een video die is geplaatst door een Twitter-account gewijd aan dieren is viraal gegaan dankzij de emoties die het oproept om een verlaten hond een tweede kans te geven.

De hond heeft eindelijk een thuis gevonden!

Selina was op het strand toen ze Hank ontmoette, een hond die op straat was achtergelaten. .. iedereen liep om hem heen of lachte hem uit. De reden was zijn vreemde uiterlijk, net een kleine leeuw.

Lees Hond klimt op een kruk om zijn beste vrienden te zien!

Lees ook  5 tekenen waaraan je kunt herkennen wanneer een hond verwend is

Opuštěný pes, kterému se všichni posmívali, protože vypadal jako lev, je zachráněn!Bron.

Selina merkte dat Hank doelloos rondliep, hij had niet veel energie. Hij probeerde vooral zoveel mogelijk te drinken en te eten. Dus kocht ze wat eten voor hem en gaf hem wat te drinken om hem weer energie te geven, want de hond zag er zo uitgeput uit.

De eerste benadering verliep echter niet zoals ze had gehoopt. Hank was terughoudend en probeerde haar zelfs te bijten. In feite liet deze hond weten dat hij in het verleden geen goede relatie met mensen heeft gehad. Opuštěný pes, kterému se všichni posmívali, protože vypadal jako lev, byl zachráněn! Bron: Capture Instagram

De hond kreeg eindelijk de hulp die hij nodig had!

Kort daarna besloot Selina een professional te bellen om de hond te vangen en naar de dierenarts te brengen voor een grondig onderzoek.

Lees ook  Waarom is het belangrijk om een kat thuis te hebben?

Bij aankomst bij de dierenarts werd de hond geschoren en onderzocht zodat hij behandeld kon worden en verlost kon worden van de parasieten in zijn huid.

Lees meer Een test met 5 vragen om erachter te komen of je hond echt gelukkig is

Zijn herstel verliep goed en hij begon zich al snel beter te voelen. Na verloop van tijd veranderde zijn persoonlijkheid. Hij werd aanhaliger en speelde zelfs met andere honden. Daarnaast verbeterde zijn uiterlijk en at hij meer en beter. Een verhaal dat bevestigt dat Hank gewoon iemand nodig had die hem hielp om weer te gaan leven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!