Início » Dieren » De vriendschap tussen een blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten

De vriendschap tussen een blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten

De vriendschap tussen deze blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten.

Moeilijkheden stellen je niet alleen op de proef, ze laten je ook zien wie je vrienden zijn. Dus toen de twee jaar oude golden retriever Jake zijn gezichtsvermogen verloor, moest zijn partner Addie hem helpen wennen aan zijn nieuwe leven, en dat deed ze. Addie heeft de afgelopen jaren bewezen een trouwe vriend en gids te zijn. Deze twee honden zijn beste vrienden geworden!

“We kregen Jake toen onze hond Molly stierf en Addie toen Wrigley stierf. Jake was erg verdrietig na de dood van zijn partner en we wisten dat hij een vriend nodig had”, legt zijn baasje Kim uit. legt eigenaar Kim uit.

Lees ook  Een kitten geboren met een misvormde poot liet iedereen sprakeloos achter

Jake volgt Addies geuren en geluiden.

Na de operatie van Jake hebben we een tijdje een bel aan Addy’s halsband bevestigd totdat hij eraan gewend was om er alleen naar te kijken.

Lees meer Een man redde twee verlaten pitbulls die ook zijn leven redden

Honden: de vriendschap tussen deze blinde golden retriever en zijn geleidehond doet de harten van mensen smelten.Bron: Capture Instagram

Jake’s problemen met honden begonnen toen hij 2 jaar oud was. We ontdekten dat hij problemen heeft met zijn ogen en geen tranen meer produceert.”

In de maanden die volgden, ondanks het proberen van alle door de dierenarts aanbevolen medicijnen en verschillende operaties, verslechterde zijn oogaandoening snel. De vriendschap tussen deze blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smelten Bron: Capture Instagram

“Toen hij wakker werd van de operatie, zei de dierenarts dat Jake meteen met zijn staart begon te kwispelen.

“Zijn maanden van lijden zijn voorbij en dat heeft hij ons laten weten.

Lees ook  Onbeproefde geheimen van kraaien, deze zwarte vogels tijdens de winterdagen.

“Tijdens zijn aanpassingsperiode aan zijn nieuwe leven verraste onze hond ons constant met hoe gemakkelijk hij ermee omging.

Lees meer Wat betekent het als je kat tandjes krijgt?

“Hij botst nog steeds af en toe tegen voorwerpen aan. Hij beweegt zich echter verrassend gemakkelijk door het huis en de buurt. Onze hond is teruggekeerd naar zijn speelse aard.

De vriendschap tussen deze blinde golden retriever en zijn geleidehond doet mensenharten smeltenBron: Capture Instagram

“We zijn erg blij met de keuze die we hebben gemaakt. En we zijn de mensen dankbaar die ons hebben aangemoedigd om het te doen. Jake herinnert ons er elke dag effectief aan dat het leven ondanks alle uitdagingen zin en waarde heeft. Deze hond heeft de persoonlijkheid van een relaxte -back surfer. Hij valt in slaap op zijn rug met benen in de lucht. Addy daarentegen wordt graag geknuffeld. Sterker nog, ze is graag waar we zijn en wil ons altijd een kus geven.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!