Início » Dieren » De vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy’s er worden opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!

De vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy’s er worden opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!

© Vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy’s beschermd worden door een zwerfhond met een groot hart!

Wie weet hoe lang Dolly voor dit grote gezin heeft gezorgd, waarvan de meeste puppy’s waren die nog niet eens waren bevallen? Ze beloofde hen tegen alle verwachtingen in te beschermen, en dat is haar gelukt. Het werd dus tijd dat ze hem onmiddellijk gingen helpen.

De regisseur is Mitzi Brogdon van de liefdadigheidsinstelling Street Dog Rescue & Recovery. Vereniging die zorgt voor honden en puppy’s. Op een dag, toen ze net klaar was met het redden van de hond en naar huis reed, zag ze de hond alleen aan de kant van de weg.

Ze kon het niet geloven.

Lees ook  5 eenvoudige manieren om katten koel te houden in de zomerse hitte

Een vrijwilliger stopte om naar het dier te kijken, die op de parkeerplaats stond. De vriendelijkheid van de hond verbaasde hem. “Ze kwam naar me toe en liet me haar aaien”, zei Mitzi Brogdon.

Lezen: Deze hond, achtergelaten op een parkeerplaats, kan niet stoppen met knuffelen met zijn redders!

Toen besefte ze dat de hond wilde dat ze hem volgde. Dus de laatste voldeed en begon. “Toen zag ik alle puppy’s achter de omgevallen boomstam vandaan komen.”
De vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy's er worden opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!Bron: Instagram vastleggen

Mitzi Brogdon telde 16 kleine honden en puppy’s.

Ze kon het niet geloven. “Ik ben gewend honden te zien, maar opeens zijn het er zoveel, het was een schok”, zegt ze.

Het viel haar op dat de pups uit drie verschillende nestjes kwamen. In feite voedde de hond die ze Dolly noemde puppy’s op die niet van haar waren. Zijzelf beschermde en zorgde voor hen. Geweldig optreden.
De vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy's er worden opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  De emotionele reactie van een individu dat beseft dat de hond die hem verwelkomt hem nooit zal verlaten

Een welverdiende nieuwe start voor Dolly

Mitzi Brogdon zag hoe de puppy’s waren schattig wat haar er daarom toe bracht te geloven dat ze al van iemand waren. Ik denk dat we ze hebben achtergelaten.

Om te lezen Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doos

Omdat ze niet voor alle pups kon zorgen, smeekte ze op Facebook om hulp. Vier andere goede doelen reageerden op de oproep: Forever Yours Dog Rescue, 405 Animal Rescue, The Fuzzy Friends Fund en Safe Haven Animal Rescue.
De vrijwilliger kan niet geloven hoeveel puppy's er worden opgevangen door een zwerfhond met een groot hart!Bron: Instagram vastleggen

De pups en hun moeder werden ondergebracht bij pleeggezinnen. Ze zullen worden verzorgd en gevaccineerd totdat er een permanent thuis voor hen wordt gevonden, inclusief Dolly die een gelukkig leven verdient nadat ze haar leven aan deze kleine wezens heeft gewijd.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!