Início » Dieren » De vrouw ontdekt afgrijzen als ze ziet wat er in de rode tas zit

De vrouw ontdekt afgrijzen als ze ziet wat er in de rode tas zit

Dierenmishandeling is nog steeds een groot probleem in het land. Zeker in sommige gemeenten waar dieren vaak zo worden weggegooid dat ze wreed worden. In een heldendaad die duizenden mensen over de hele wereld raakte, Een dappere vrouw redde een hulpeloze puppy. Hij riskeerde zelfs te verdrinken in de rivier.

Dus besloot de dappere en vastberaden vrouw snel in actie te komen om het hulpeloze dier te redden. Zonder aarzelen duikt hij het water in en zwemt zo snel mogelijk richting de tas. Ondanks de moeilijkheid slaagde ze erin de hond open te maken en eruit te halen, zichtbaar bang en uitgeput.

Deze vrouw heeft eindelijk de hond gered!

Sterker nog, een man en een vrouw waren aan boord van een boot toen ze een tas in het water zagen liggen. Ze slaagden erin een kleine hond te redden die in de rivier werd gegooid.

Lees ook  Het eenogige katje is eindelijk geadopteerd, zijn transformatie is ongelooflijk!

Lees Weigert puppy geboren zonder voorpoten te euthanaseren, zijn leven zal voor altijd veranderen

op foto’s we zien dat ze tijdens het zeilen in de verte een heel vreemde rode zak waarnemen die van binnenuit bewoog. De bezorgde vrouw vroeg vervolgens haar metgezel om naar de tas te gaan. De vrouw sprong vervolgens in het water om de tas op te halen. Ze ontdekken dus dat er een totaal doodsbange puppy in zit.

Een hartverscheurende daad!

Hij hoort ook verschillende beledigingen en verwijzingen in de uitzending zeggen ” mensen zijn… “. Toen begonnen ze het dier uit het meer te halen en te verstoppen.

Over de toestand van de hond is niets bekendgemaakt. Echter, Internetgebruikers aarzelden niet Neem even de tijd om een ​​reactie achter te laten onder de video. Sommigen feliciteerden de vrouw. Anderen zeggen ook dat als je de pups niet kunt houden, je ze beter kunt adopteren. Maar doe ze onder geen enkele omstandigheid schade.

Lees ook  Hier is het mooiste hondenras ter wereld

De vrouw ontdekt afgrijzen als ze ziet wat er in de rode tas zitInstagram vastleggen

De persoon die dit dier heeft achtergelaten, is tot op de dag van vandaag onbekend. Velen roepen ook de autoriteiten op om in te grijpen om haar te vinden en haar te vervolgen voor wat er is gebeurd. Gelukkig kwam deze vrouw snel tussenbeide red het dier van deze wrede daad .

Lees signalen dat uw hond of kat denkt dat u hun moeder bent

We moeten alert zijn op het dierenleven!

Reddingsvideo het schandaal van deze puppy die in een zak in een rivier verdronk, schokte veel mensen over de hele wereld.

Dit incident benadrukte het belang van het melden en beschermen van dieren en de noodzaak om moedig en solidair op te treden als er sprake is van misbruik.

Lees ook  De dag dat deze hond geboren werd moest hij geëuthanaseerd worden, sindsdien heeft hij veel problemen gehad

Eén van Gods grootste mislukkingen en teleurstellingen was de schepping van de mens. pic.twitter.com/pRPGOWkOAf

— XXX (@taltalivan) 3 maart

Om te lezen Zo vaak is het passend om een ​​hond te ontwormen

Wij hopen dat de autoriteiten zulke wrede daden zullen bestraffen. En dat dit verhaal het bewustzijn van respect en empathie voor alle levende wezens zal vergroten.”

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!