Início » Dieren » De wolf roept haar om hulp, ze stort in als ze de reden begrijpt

De wolf roept haar om hulp, ze stort in als ze de reden begrijpt

© Rys smeekt haar om hulp, maar stort in als ze beseft waarom

Het echtpaar verwachtte een vredig en onbevreesd leven toen ze besloten te verhuizen naar een huis vlakbij het bos. Kort nadat ze was ingetrokken, ontdekte de vrouw een majestueuze lynx in haar achtertuin. Gelukkig was het dier niet van plan hem kwaad te doen, maar zocht hij eigenlijk hulp.

Eigenschap: Lawaai in de bush

Emma en Brad zijn een pasgetrouwd stel. Op een dag beseften ze dat het leven in de stad niet langer bij hen paste. Ze besloten zich op het platteland te vestigen waar meer leven zou zijn rustiger en stiller . De tortelduifjes besloten een huis te kopen niet ver van een uitgestrekt bos.

Het echtpaar werd gewaarschuwd dat het bos is bewoond door wilde dieren , zoals wolven, tijgers en lynxen. Ze lieten zich niet afschrikken en besloten te verhuizen, omdat ze graag de natuur wilden ontdekken en wandelen.

Om te lezen Deze dieren zijn de mooiste en zeldzaamste ter wereld

Rys smeekt haar om hulp en stort in als ze beseft waaromRys smeekt haar om hulp en stort in als ze beseft waaromInstagram vastleggen

Op een ochtend, terwijl de man aan het winkelen was, vermaakte de vrouw zich met het verzorgen van haar tuin. Maar een paar minuten nadat Brad was vertrokken, had Emma het gevoel dat ze in de gaten werd gehouden. Aanvankelijk schreef ze haar toestand toe aan stress en vermoeidheid en nam ze een pauze om een ​​kopje thee te drinken. Toen hoorde ze het geluid komt uit de heg . Ze hadden niet verwacht een lynx tegen te komen.

Lees ook  Een paar oudere leeuwen die niet zonder elkaar konden leven, stierven samen

Emma probeerde zichzelf te kalmeren. Deze laatste concludeerde ditmaal dat het om een ​​wild dier moest gaan, een egel of iets dergelijks. Maar uit nieuwsgierigheid besloot ze dichterbij te komen, omdat het geluid steeds luider werd. Plotseling ontmoet hij de blik van een dier met sprankelende ogen, die vanontlynxen .

Het dier vraagt ​​om hulp

Toen ze het dier zag, werd ze door angst bevangen en voelde ze niet kunnen bewegen . Ze was alleen in huis en vreesde voor haar leven. Ze zocht tevergeefs naar een uitweg. Ondertussen bleef het dier naar haar staren. Gelukkig herkende ze dit soort eigenschap.

Ze wist dat de lynx niet het type was dat mensen aanviel. Ze was zich echter ook bewust van het gevaar dat ze vormde. Dus verzamelde ze moed en snelde naar de deur van haar huis. Op dat moment verraste iets haar. De lynx gaf een milde ” mauw » zacht, wat ze niet had verwacht. Het leek meer alsof hij hulp zocht. Zijn angst verdween toen. Ze besloot ervoor te gaan.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: deze foto onthult je neiging tot perfectionisme

Om te lezen Man sterft van verdriet nadat hij zijn beste vriend, hond, heeft verloren!

Rys smeekt haar om hulp en stort in als ze beseft waaromRys smeekt haar om hulp en stort in als ze beseft waaromInstagram vastleggen

De lynx bleef miauwen. Emma begreep toen dat de ander iets van haar verwachtte. De vrouw probeerde hem daarom te kalmeren en te kalmeren door met een zachte en rustgevende stem tegen hem te praten. En het werkte, het dier begon achteruit te rijden. Het verscheen moedig Emma aan om hem te volgen Hij luisterde naar haar instinct en sloot zich bij hem aan. Ze was zowel nieuwsgierig als bang. Ze begon zelfs spijt te krijgen van haar beslissing, maar ze wist dat het te laat was.

Voor de zekerheid sluit ze onderweg haar ogen, omdat ze denkt dat het dier haar elk moment kan aanvallen. Nadat ze een paar meter had gelopen, opende ze haar ogen en was verrast toen ze het tafereel zag. Ze waren vóór Emma in totaal zeven lynxwelpen . Eén van hen lag echter slap op de grond. Alles werd duidelijk, haar moeder belde haar er zelfs over. Emma rende snel het huis binnen en belde met spoed de dierenarts Dr. Smit.

Lees ook  De man hield meer dan 170 katten onder erbarmelijke omstandigheden in zijn drie eigendommen

Kenmerk: noodhulp

Emma zorgde ervoor dat de dierenarts de urgentie van de situatie begreep. Ze legde hem gedetailleerd uit wat er met Lince aan de hand was. dr. Smith verzuimde haar niet te verzekeren dat hij zo snel mogelijk zou arriveren. Ondertussen wachtten een lynx en haar welpen op de veranda van het huis. Terwijl haar jonge kinderen speelden, keek de moeder naar Emma vragenlijst .
Rys smeekt haar om hulp en stort in als ze beseft waaromRys smeekt haar om hulp en stort in als ze beseft waaromInstagram vastleggen

Tenslotte was er nog een kleine lynx net op tijd gered . Emma heeft grote bewondering voor deze moeder. Ze aarzelde niet om hulp te vragen bij het redden van haar kleintjes. Hoe dan ook, dit verhaal liet bij Emma verre van een onvergetelijke herinnering achter. Deze ongelooflijke ervaring zal ongetwijfeld nog lang in herinnering blijven.

Lees Deze olifant wordt na 50 jaar geketend vrijgelaten en huilt van vreugde

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!