Início » Dieren » De zachte roep van een elandhond om een ​​liefdevol gezin

De zachte roep van een elandhond om een ​​liefdevol gezin

© 400 Days Homeless Moose’s stille roep om een ​​liefdevol gezin

Naarmate de dagen verstrijken, wordt het voor deze hond genaamd Moose moeilijker om de mensen die hem komen bezoeken te zien vertrekken. Hij is echt wanhopig op zoek naar iemand die hem naar huis kan brengen, waar hij een nieuw leven kan beginnen.

Los is een schattige Duitse Dog die al ruim een ​​jaar in het asiel zit. Hij was een vrolijke, blije hond toen hij aankwam.

De hond hoopte snel een liefdevol gezin te vinden.

Maar dagen, weken en maanden gingen voorbij zonder dat iemand hem wilde. Tegenwoordig leeft de hond al meer dan 400 dagen alleen in zijn kennel. Zijn enige bron van vreugde zijn de bezoeken van vrijwilligers, en vooral Julie Saraceno, die hem elk weekend uitlaat.

Lees ook  Hij werkt de hele dag onvermoeibaar om de geredde hond de tuin te geven die hij verdient!

Lees dat uw hond mogelijk te lang slaapt om deze zorgwekkende reden, ontdek waarom!

Julie heeft zojuist een videomontage gemaakt om de ontwikkeling van het humeur van de hond tijdens het verblijf in het asiel weer te geven. Hij hoopt met deze ontroerende video de harten van internetgebruikers te raken en Moose te helpen eindelijk zijn eigen familie te vinden.

Het lot wordt droeviger en droeviger

Op de video is dan ook het blije gezicht van Moose te zien toen hij bij het asiel aankwam. Dus toen hij drie jaar oud was, was hij een hond vol hoop. Hij was “verrukt om een ​​nieuw huis te vinden”, zoals het onderschrift van het TikTok-bericht zegt.
400 dagen dakloos, Moose de stille roep om een ​​liefdevol gezinFacebook vastleggen

Maar 400 dagen later ontdekken we elanden veel verdrietiger. Hij is zo verdrietig dat hij opgesloten zit en niemand voor hem wil zorgen. Zijn hoop om ooit een huis en een gezin te hebben, werd sterk vervlogen.

Lees ook  Een hond accepteert een puppy die heel anders is dan de zijne, maar houdt evenveel van hem

Het dier is alle leden van het asiel erg dankbaar.

‘Sinds ik hem ken, hij lijkt steeds enthousiaster te worden om mensen te zien als hij bezoekers heeft. Hij is erg dankbaar als iemand stopt om hem genegenheid te tonen en hem iets lekkers aan te bieden. Deze hond lijkt ook steeds verdrietiger als bezoekers weg moeten. Hij is er meer dan klaar voor om zijn leven in het asiel achter zich te laten en zich bij een nieuw gezin aan te sluiten”, aldus Julie.

Lees Een kat adopteert een eekhoorn: hij leert hem spinnen!

Een video die veel internetgebruikers ontroerde. De adoptie heeft echter nog niet plaatsgevonden. Eén familie wilde hem heel graag in huis nemen, maar ze hadden al een grote hond thuis. Moose kan echter alleen goed overweg met kleine honden. Hopelijk helpen Julia’s video’s deze Duitse dog snel een thuis te vinden en weer te lachen.

Lees ook  Hoeveel honden zijn geschikt om in huis te hebben?

pic.twitter.com/Q3BfpgtcLY

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 9. listopadu 2023

Uw hond maakt deel uit van uw gezin, hij is een viervoetige held in jouw huis. Hij is degene die ons allemaal begrijpt, zelfs als hij niets zegt… Zijn blik zal je alles vertellen. Accepteer het!

Lees Het verrassende röntgenbeeld van een mopshond verbaasde velen!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!