Início » Zvířata » De zwerfhond zorgde maandenlang voor de puppy op straat en nu zijn ze onafscheidelijk.

De zwerfhond zorgde maandenlang voor de puppy op straat en nu zijn ze onafscheidelijk.

Buick was een middelgrote hond die al een paar maanden in een dierenasiel woonde. Hij was een speelse en energieke puppy die altijd hunkerde naar aandacht en genegenheid. Ondanks zijn genegenheid leek niemand hem te willen adopteren.

Op een dag kwam er een gezin naar het asiel op zoek naar een hond om mee naar huis te nemen.

Het was liefde op het eerste gezicht toen ze Buick met zijn hondenvriendjes zagen spelen in de tuin van het asiel. Het gezin besloot hem te adopteren en mee naar huis te nemen. Buick was zo opgewonden dat hij niet kon stoppen met kwispelen toen ze hem klaarmaakten voor zijn nieuwe thuis.

Zatoulaný pes se několik měsíců staral o zaběhnuté štěně na ulici a stali se nerozlučnými.Bron.

Toen ze thuiskwamen, vond Buick een nieuwe wereld vol liefde en zorg. Het was alsof hij het paradijs had gevonden.

Lees ook  Een redder redde een hond die vastzat in een dam en verlamd was door angst, een echte held

Lees meer 5 kenmerken waaraan je kunt herkennen wanneer een hond verwend is

Op een dag begon Buick een gat in de grond te maken terwijl hij in de tuin speelde.

Het duurde niet lang voordat hij zich realiseerde dat hij onder de omheining van het huis was gekropen en ontsnapt.

Buick bevond zich nu op straat, helemaal opgewonden voor de nieuwe avonturen die hem te wachten stonden. Hij rende door de straten en stopte alleen om andere honden gedag te zeggen en met hen te spelen. Zatoulaný pes se několik měsíců staral o zaběhlé štěně na ulici a stali se nerozlučnými. Bron: Capture Instagram

Toen het echter nacht werd, begon Buick zich eenzaam en bang te voelen. Hij herinnerde zich zijn familie en wenste weer thuis bij hen te zijn. Maar hij wist niet hoe hij de weg naar huis moest vinden. Dagenlang zwierf hij door de straten op zoek naar de weg naar huis. Maar hij herkende niets. En zo begon de hond te denken dat hij nooit meer thuis zou komen.

Lees ook  Waarom voelen sommige mensen zich aangetrokken tot katten?

De familie Buick kon niet geloven dat hun hond was ontsnapt. Maar op een dag plaatsten ze een foto op social media. Een klein meisje genaamd Dasha stuurde hen een foto van Buick. Op de foto stond Buick samen met een andere hond, een oudere hond met een rode vacht.

Lees verder Mogen honden perziken eten in de zomer? Antwoord onthuld

Zatoulaný pes se několik měsíců staral o štěně na ulici, které se stalo nerozlučným.Bron: Capture Instagram Ze zagen er samen gelukkig uit, alsof ze dikke vrienden waren.

Buicks familie kon hun ogen niet geloven. Ze hadden niet alleen Buick gevonden, maar hij had ook een nieuwe vriend gevonden.

Vandaag herstellen beide honden in het asiel. Buick’s familie moet alleen nog beslissen of ze Bentley ook willen adopteren. Ze verdienen het echt om samen geadopteerd te worden.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!