Início » Dieren » Deze 2 puppy’s ontmoeten elkaar in het asiel en worden onafscheidelijke vrienden zoals niemand zich had kunnen voorstellen

Deze 2 puppy’s ontmoeten elkaar in het asiel en worden onafscheidelijke vrienden zoals niemand zich had kunnen voorstellen

© Deze 2 kittens ontmoeten elkaar in een pleeggezin en worden handlangers als nooit tevoren

Lavender Haze en Maroon zijn perfecte voorbeelden van de tederheid die kittens voelen. Al op jonge leeftijd vormden ze een duo dat veel internetgebruikers in vervoering bracht. Momenteel wonen ze niet meer onder hetzelfde dak. Ze zullen echter altijd een spoor van hun ex-vriend in hun hart dragen. Wij vertellen je alles!

Deze kittens werden ternauwernood gered!

Jenny, degene die de twee kittens in huis heeft genomen, vertelt hoe ze nam ze onder haar hoede. Je kunt gerust zeggen dat ze het best goed deed!

De kittens zijn niet samen aangekomen. Het was Maroon die als eerste naar Jenny’s huis kwam. Dit kleine mannetje is een paar dagen geleden geboren. Zijn echte moeder kon echter niet voor hem zorgen. De pleegmoeder besloot toen hem te voeden en hem in de couveuse te laten.

Lees ook  10 dingen die je een kat nooit mag aandoen - wees waakzaam!

Read Expert laat zien hoe u kunt zien of uw hond gelukkig is; hem verwennen kan een vergissing zijn

Deze 2 kittens ontmoeten elkaar in een pleeggezin en worden handlangers als nooit tevorenDeze 2 kittens ontmoeten elkaar in een pleeggezin en worden handlangers als nooit tevorenFacebook vastleggen

Een paar dagen later verscheen ook Lavender Haze het puntje van zijn neus. De naam komt van een titel van Taylor Swift, ook bekend om haar voorliefde voor kittens. De twee kregen onmiddellijk een band en vormden een schattig broer- en zuspaar.

Jenny zegt: “Ik knuffel ze veel, maar niets kan de troost die ze van elkaar krijgen vervangen.” Het moment van scheiding zal zeker pijnlijk zijn voor deze twee katten.

Katachtigen moeten hun naast elkaar bestaan ​​beëindigen!

Op de website raken de door Jenny geplaatste video’s van twee kittens de harten van alle internetgebruikers. Deze katten zijn dankzij hun schattige gedrag echte beroemdheden geworden. Hun dagelijks leven is inderdaad vol tederheid, ook al hebben ze niet dezelfde moeder.

Lees ook  Deze dag toen Cora de hond werd bevrijd van haar misbruikers, een happy end!

Op een dag veranderde echter alles. Dat is wat er met deze kittens gebeurde. Na een paar weken samenzijn moesten ze zelfs uit elkaar gaan. Jenny heeft twee pleeggezinnen gevonden die voor de kat willen zorgen.

Lees Houden honden ervan om als baby’s te worden aangesproken? Reacties van deskundigen

Deze 2 kittens ontmoeten elkaar in een pleeggezin en worden handlangers als nooit tevorenDeze 2 kittens ontmoeten elkaar in een pleeggezin en worden handlangers als nooit tevorenFacebook vastleggen

Lavender Haze was toen de eerste van deze kittens die de buitenwereld ontdekte. Het gastgezin in kwestie stortte in toen hij zijn flirterige gedrag zag. Vooral omdat ze profiteerde van alle tederheid die haar tot een goede kat maakte.

Maroon heeft ook iemand gevonden die hem wil adopteren. Maar daarvoor moesten we hem castreren om gezondheidsproblemen te voorkomen. We kunnen ons voorstellen dat het moment van scheiding behoorlijk moeilijk moet zijn geweest. Laten we hopen dat het goed gaat met deze kittens bij hun families.

Lees ook  Een blind paard herkent zijn berijder onmiddellijk na 2 jaar scheiding

Zijn deze kittens nu gelukkig?

Het is moeilijk voor iemand om afscheid te nemen van een jeugdvriend. Maar het geval van deze kittens was nog erger! Ze zijn praktisch samen opgegroeid voordat ze een nieuwe horizon tegemoet gingen. Bij Maroon en Lavender Haze is dit echter niet het geval.

Dankzij hun opleiding Ze zijn nu erg gelukkig in hun nieuwe huis. Misschien vinden ze een gelegenheid om elkaar te ontmoeten als ze volwassen zijn. Voor nu kunnen we hen alleen maar het beste wensen in hun nieuwe leven.

Te lezen Deze hond wacht elke dag op de chauffeur van de vuilniswagen, een ontroerend verhaal!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!