Início » Dieren » Deze 3 katten zijn professionele DJ’s, hun techniek is indrukwekkend

Deze 3 katten zijn professionele DJ’s, hun techniek is indrukwekkend

Het is altijd zo interessant om huisdieren verrassende activiteiten te zien doen. Op internet laten makers van inhoud ons voortdurend kennismaken met geweldige dieren. Deze keer zijn internetgebruikers geïnteresseerd in katten-dj’s!

Katten die je laten dansen!

Er zijn talrijke video’s van katten die verschillende activiteiten uitvoeren op internet. Soms zien we ze acrobatiek doen of verrassende gebaren maken. Er zijn tegenwoordig ook tal van ultra-schattige katachtige foto’s op het web!

De meeste mensen zijn het erover eens dat katten de beste huisdieren zijn. Het moet inderdaad worden toegegeven dat veel mensen in de wereld fan zijn van deze kleine katachtige beesten. Hun eigenaren waarderen ze om vele redenen!

Een van de redenen waarom mensen van katten houden, is waarschijnlijk vanwege hun uiterlijk. Iedereen is het erover eens dat katten bijzonder schattige dieren zijn. Maar deze bolletjes bont worden ook gewaardeerd voor hun energie en dynamiek !

Lees ook  Wat betekent het als mijn kat veel miauwt en boos is?

In feite verveel je je nooit met katten. Ze vinden altijd wel iets om te doen. Soms doen deze katten verrassende dingen. Bovendien is er een trio dat razend populair is op internet met hun ongelooflijke dj-vaardigheden!

Drie kleine katten verwarmen de kamer!

Drie katten die een groep DJ’s vormen die populaire artiestennamen zijn op internet. Er is inderdaad DJ Cat Scratch, DJ Plus en ook DJ Kitteh. De stunts van dit indrukwekkende trio kun je bekijken op YouTube!

Als we een video zien van deze katten op de decks, valt ons meteen een verrassend detail op. Inderdaad, 3 katten-dj’s hebben geen helm nodig om de avond op te vrolijken. Samen weet het trio goed met elkaar om te gaan en heeft elk een heel specifieke rol!

Lees ook  De ongelooflijke vriendschap tussen een cheetah en een hond, een onverteld verhaal

Alle drie de katten-dj’s zien er erg bekwaam uit als ze ze zien optreden. Kleine katten manipuleren schijven met hun voeten, maar soms ook met hun lichaam . Gezien de grootte van de haarballen is dit een goede techniek!

Het minste wat we kunnen zeggen is dat katten achter draaitafels iets zeldzaams zijn. Stel je voor dat je een club binnenloopt en grote katten ziet in plaats van een dj. In plaats van een geanimeerde furball, zal het waarschijnlijk onvergetelijk zijn!

Katten die geen gebrek hebben aan vaardigheden om je avonden op te fleuren!

DJ Cat Scratch, DJ Plus en DJ Kitteh verrasten internetgebruikers met hun skills. 3 kleine katten gebruikten de SL1200 MKII om te pronken met hun talent . We moeten toegeven dat het erg leuk is om ze met hun pootjes te zien spelen!

Lees ook  Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

Als deze katten hun activiteiten uitbreiden, zullen ze waarschijnlijk nog populairder worden. Het concept van katachtigen bij de platenspeler in de club is volledig origineel . Een plek met harige jongens als dj’s trekt waarschijnlijk veel mensen aan!

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!