Início » Dieren » Deze 9-jarige jongen bouwt een dierenasiel in zijn garage

Deze 9-jarige jongen bouwt een dierenasiel in zijn garage

Ondanks dat ze vechten voor de dierenzaak, blijven veel mensen onverschillig als ze honden en puppy’s zien lijden. Gelukkig zijn er altijd geweldige mensen die geven aandacht en liefde voor dieren zodra ze de kans krijgen. En met de hoeveelheid dierenmishandeling die vandaag de dag plaatsvindt, is het altijd hartverwarmend om te zien hoe iemand iemand helpt.

Dat is het geval met deze kleine jongen dieheldenmoed tonen . Om zijn nieuwe viervoeters veilig te houden, besloot dit kleine mannetje hen een hondenopvang aan te bieden.

De pups waren ernstig ziek

Onze held van de dag is een 9-jarige jongen genaamd Ken, en zijn moed heeft de grenzen van het buitengewone overschreden.

Lees een plagerige brief van een zwarte kat

Toen zijn vader merkte dat Ken steeds hetzelfde achtervolgde, bracht zijn nieuwsgierigheid hem ertoe hem te volgen. Dat was hij toen getuige zijn van een daad van mededogen beweeg het hart.

Lees ook  Hij koopt broccoli bij Aldi en vindt een levende slang in de zak - horror!

Ken, gewapend met zijn onschuld en vrijgevigheid, gaf zelfs melk aan drie kleine honden in slechte staat. Geconfronteerd met deze ontroerende scène besloot Ken’s vader mee te doen aan het avontuur en deze levens in nood te redden. Samen hebben ze hun garage omgetoverd tot tijdelijk onderkomen voor deze lijdende puppy’s, slachtoffers van de gevreesde schurft.

Puppy’s hadden een bijzonder zachte verzorging nodig. Daarom bundelden vader en zoon hun krachten om voor deze verarmde dieren te zorgen. Maar daar eindigde hun toewijding niet. De honden waren snel onder controle speciale behandeling voor schurft , vergezeld van regelmatige baden. Dankzij genereuze donaties is dat gelukt geïmporteerd voedsel kopen .

Een nieuw leven voor deze drie dieren

Deze drie pups hebben een nieuw leven gekregen dankzij de zorg die ze kregen. Hun haar groeide, en vooral zij hij leerde weer van mensen te houden .

Lees ook  Tekenen dat je kat een voorkeur heeft voor een bepaald persoon

Lees Huis met katten ontploft, 8 dagen later ontdekt het ondenkbare in de ruïnes

Blackie, die de meest verschrikkelijke was, is compleet veranderd. Het bleek een hond te zijn heel sociaal en knuffelig , die de voorkeur geeft aan aaien boven granuleren. Brownie veroorzaakte een sensatie met zijn zachte en glanzende vacht.
Deze 9-jarige jongen bouwt een dierenasiel in zijn garageLeg Instagram vast

De nauwelijks geredde witte puppy kon zijn dankbaarheid jegens zijn redder nooit uiten. Aan de andere kant compenseert hij zijn aarzeling door genegenheid tonen zijn levensvreugde. Sterker nog, hij houdt van spelen en rennen in het park.

Het creëert het enige toevluchtsoord in zijn regio

Ondanks zijn leeftijd wilde Ken optreden namens dieren. Zo maakte hij zijn droom werkelijkheid toen hij een opvang voor achtergelaten honden . Vanaf drie puppy’s lanceerde hij een kleine website die mensen van over de hele wereld uitnodigt om zijn project financieel te steunen.
Deze 9-jarige jongen bouwt een dierenasiel in zijn garageLeg Instagram vast

Lees ook  Tekenen dat uw kat zeer loyaal is en u niet zal verlaten

Dankzij de solidariteit van donateurs en de wil van Ken en zijn vader zijn ze daarin geslaagd red deze ongelukkige honden .

Om te lezen Hij vindt kittens in zijn schuur en ontdekt later dat het geen kittens zijn

Deze 9-jarige jongen bouwt een dierenasiel in zijn garageLeg Instagram vast

Ken’s “Happy Animal Club” is geen gewoon onderkomen. Het vertegenwoordigt een sprankje hoop in de plaats waar dieren worden verwaarloosd . Door hun inspanningen kregen ze een klein stukje grond om meer honden te huisvesten. Dit non-profit onderkomen is dat wel de enige in de regio Mindanao . Het is ook de enige plek waar zwerfhonden worden opgevangen zonder ze te laten slapen.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!