Início » Dieren » Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)

Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)

© Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)

Hoe kun je het schattige gezichtje van kleine Riley weerstaan? Deze Duitse spits veroverde de harten van alle vrijwilligers in zijn opvangcentrum. Maar vanwege de vereisten die aan de adoptie van haar verbonden waren, duurde het bijna een jaar voordat iemand deze prachtige hond adopteerde.

Het is een jaar geleden dat Riley in het asiel aankwam. Het duurde niet lang voordat deze 9-jarige Duitse spits alle vrijwilligers voor zich wist te winnen. Helaas geldt dit niet voor potentiële adoptanten.

Barrières voor adoptie

Zoals de Jersey Evening Post meldt, duurde het een tijdje voordat Riley de hond het perfecte gezin vond. Zijn dagelijkse verzorging, de twee uur dagelijkse beweging die hij nodig heeft, zijn meningsverschillen met andere dieren, zijn ongewenst geblaf?

Lees ook  Een kat ontmoet de dierenarts die ooit haar leven heeft gered, een ontroerend weerzien

Lees Een vrouw vindt haar vermiste kat na twintig jaar, maar ze heeft een droevig afscheid

Maar de vrijwilligers wilden er daarom op wijzen dat de Duitse Spitz ook veel kenmerken heeft.

Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)Bron: Instagram vastleggen

Een hond die van knuffelen houdt en lange wandelingen. “Hij kan goed overweg met kinderen ouder dan 10 jaar […] Hij kan maximaal 4 uur alleen thuis blijven als hij speelgoed en lekkernijen heeft om hem bezig te houden. Bovendien houdt deze energieke vachtbal van knuffelen en lange wandelingen. Bovendien is hij erg intelligent en leert hij graag nieuwe dingen.

In de loop van weken straathond met een stralende glimlach begon de aandacht van steeds meer adepten te trekken. Leden van het asiel hebben zelfs een pagina op hun website gewijd om zoveel mogelijk informatie over de hond te geven.

Lees ook  Wat betekent het als mijn kat veel miauwt en boos is?

Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)Bron: Instagram vastleggen

gelukkig , het lijkt erop dat hun inspanningen eindelijk hun vruchten hebben afgeworpen. Half september plaatsten de vrijwilligers het heuglijke nieuws op hun sociale netwerken.

Lees Boer die zijn kippen beschermt, vangt wezen waarvan men dacht dat het al 130 jaar uitgestorven was

Op weg naar een nieuw leven

“We vonden het allemaal geweldig om tijd door te brengen met onze Smiley Riley, maar we zijn zo blij dat hij een nieuw thuis heeft gevonden. Hij houdt van het strandleven”, schreven ze op 28 september en voegden schattige foto’s van de Duitse Spitz toe.

pic.twitter.com/8X1AUEOjVB

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30 september 2023

Het verhaal van Riley de hond is een ware boodschap van hoop en een herinnering om nooit op te geven. Zijn geduld en dat van de vrijwilligers werd eindelijk beloond!

Lees ook  5 dingen die uw kat aan u haat en die u onmiddellijk moet veranderen

Lees Waarom bijt mijn puppy in mijn hand? Het antwoord van de experts zal u verrassen!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!