Início » Dieren » Deze bange pup is net geopereerd, de dierenarts heeft hem laten wiegen als een baby

Deze bange pup is net geopereerd, de dierenarts heeft hem laten wiegen als een baby

© Deze bange puppy heeft net een operatie ondergaan, de dierenarts heeft hem laten wiegen als een baby

Onze dierenvrienden zijn soms zo onvoorspelbaar. Dit gebeurde op het kantoor van de dierenarts. Bovendien is het verhaal van deze puppy viraal gegaan op internet. De mens in het centrum slaagde er echt in om momenten van tederheid en troost te filmen tussen de hond en de dierenartsassistente die hem als een baby wiegt.

Deze bange pup vindt vertrouwen in de armen van de dierenarts

Een kleine hond genaamd Meesha werd op een dag gevonden liefdevolle en zorgzame dierenartsenpraktijk op operatie. De professionele interventie is goed verlopen en nu wacht de pup op herstel. Zodra de operatie achter de rug was, was de vachtbol een beetje verloren.

De verdoving begon echt uit te werken en de puppy raakte in paniek door de bange gevoelens die hij voelde. Hij friemelde en huilde als een baby, in een poging te begrijpen wat er met hem gebeurde. En hij bevindt zich meteen in de armen van een schattige dierenarts.

Lees ook  Ze installeren een camera om hun hond te bespioneren, wat ze ontdekken is bloedstollend

Lezen: Tiny Puppy raakt bevriend met de grootste hond van het asiel

In de buurt was dierenartsassistente Denis Moses van het BARCS Animal Shelter-team in Baltimore, waar puppy Meesha een operatie moest ondergaan. Toen hij de nood van het kleine dier zag, aarzelde hij niet om hem te hulp te komen om het te kalmeren.

Er moet echter aan worden herinnerd dat centrumpersoneel en vrijwilligers ze zijn goed bekend om zijn tederheid en hun talent voor het aaien van dieren. Bewijs? De behandeling die puppy Meesha kreeg van deze dierenartsassistente was ongelooflijk.
Deze bange pup is net geopereerd, de dierenarts heeft hem laten wiegen als een babyFacebook vastleggen

De dierenartsassistente wiegt hem als een baby

Toen de verdoving begon uit te werken, de puppy Meesha schreeuwde om hulp . Waarschijnlijk was hij verrast door de gevoelens na de operatie. De puppy huilde in zijn hoek. Maar dan neemt de dierenartsassistente hem in zijn armen en begint hem te wiegen zoals je een baby wiegt.

Lees ook  Het ontroerende verhaal van een hond die het strand van plastic afval schoonmaakte en voor sensatie zorgde!

Kusjes, veel knuffels, liedjes, de dierenartsassistente deed alles het vertrouwen van de puppy herstellen . Hij probeerde echt de bange puppy te kalmeren. Deze gebaren hielpen hem de pijn en angst te vergeten. En een van de medewerkers van het bedrijf deed het schiet de hele scène .

Lees Deze puppy, achtergelaten in het park, heeft de beste ontmoeting van zijn leven!

Een moment van tederheid en medeplichtigheid zien we tussen de puppy en dierenartsassistente Denis Moses. De kleine video overtuigde internetgebruikers meteen op de website . Dierenliefhebbers waren werkelijk meer dan ontroerd door dit rustgevende fragment.

De dierenartsassistente wiegde de puppy heen en weer en overlaadde hem met kusjes. Het was echt een ongelooflijk moment. Dit schattige kleine gebaar wordt vaak gezien in dit asiel.

Lees ook  Deze zwaargewonde vos stortte in bij zijn poort en smeekte om redding

Deze bange pup is net geopereerd, de dierenarts heeft hem laten wiegen als een babyFacebook vastleggen

Puppy: warm welkom, succesvolle operatie, schattige troost

Puppy Meesha is een van de dieren die het geluk had de beste zorg te krijgen van het team van BARCS Animal Shelter in Baltimore. Gedesoriënteerd en bang na de operatie, aarzelde de dierenarts niet om hem in zijn armen te nemen om hem als een baby te aaien, om hem te kalmeren.

Denis Moses overlaadt hem met kussen terwijl hij langskomt. Nog een gebaar dat de puppy ongetwijfeld heeft geholpen Vind je weg ondanks je lijden . De video ging meteen viraal op internet. U kunt dus een kijkje nemen en zien dat alle puppy’s dezelfde behandeling verdienen.

pic.twitter.com/EwRMMEI0Sy

Lezen Ze koopt een schattige witte puppy en doet een gruwelijke ontdekking als ze groot is

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 28. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!