Início » Dieren » Deze blinde hond zit 13 jaar lang vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderen

Deze blinde hond zit 13 jaar lang vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderen

© Deze blinde hond zit 13 jaar vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderen

Redders moeten dieren te hulp schieten die mishandeld zijn en vervolgens op straat zijn achtergelaten. Die dag kwamen ze een blinde hond redden die tegen zijn wil vastgeketend was aan een kleine schuur. En dat gedurende 13 lange jaren. Hier is zijn verhaal.

Hond: 13 jaar vastgeketend in een schuur

Een groep reddingswerkers ontdekte een kleine hond vastgeketend aan het hondenhok . De hond verkeerde in erbarmelijke toestand. Hij was eigenlijk blind en slecht verzorgd. Ze waren zelfs geschokt toen ze hoorden dat het dier daar het grootste deel van zijn leven vastzat.

Het blijkt zelfs dat zijn eigenaren de hond daar hebben vastgebonden voor een periode van 13 jaar . Gedurende al die jaren werd de hond mishandeld. Sterker nog, hij werd zijn hele leven verwaarloosd. Ze gaven hem niet genoeg te eten. Bovendien gaven ze hem niets te drinken.

Lees ook  Volgens een onderzoek hebben katten 5 persoonlijkheden.

Lees Haar huisdier moet geopereerd worden, verkoopt haar auto om zijn leven te redden

Deze blinde hond zit 13 jaar lang vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderenFacebook vastleggen

Bovendien leek de hond niet niet gesocialiseerd . Omdat hij nog steeds opgesloten zat in zijn schuilplaats, moet het hem aan sociale interactie hebben ontbroken. Zijn toestand was zodanig dat de reddingswerkers verbaasd waren dat hij het al zoveel jaren had overleefd.

Gelukkig kwamen deze mannen het hondje uit deze penibele situatie redden. Ze bevrijdden hem van zijn ketenen en brachten hem naar een asiel waar hij gelukkig kon leven en gedijen zoals andere honden. Zijn redders noemden hem konijn .

Een sprankje hoop voor een blinde hond na 13 jaar lijden

Toen de reddingswerkers de hond meenamen, was hun eerste instinct: Nakrm tot . De hond zag er erg hongerig uit. Als bewijs at hij vraatzuchtig. Binnen een paar minuten was zijn kom leeg.

Lees ook  Een gezin geeft een verjaardagsfeestje voor een hond - hier is zijn reactie

Vervolgens is de hond voor onderzoek naar de dierenarts gebracht. Zo kwamen ze erachter dat de hond dat had teken . Dit laatste zijn parasieten die bijten en zich hechten aan dieren en hun bloed zuigen.

Lees Waarom leven kleine honden langer dan grote honden? Deskundigen leggen het uit

Deze blinde hond zit 13 jaar lang vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderenFacebook vastleggen

Bovendien had de hond vlooien in zijn vacht. Het was daarom noodzakelijk om haar zo snel mogelijk te behandelen. Gelukkig hebben ze hem alle nodige zorg gegeven en binnen de kortste keren was hij een hond schoon en in goede staat .

Daarna had Coco een tijdelijk huis nodig om te wonen. De reddingswerkers plaatsten Bunny daarom in een gastgezin . En dat is totdat ze een vaste familie voor hem vinden die voor hem zal zorgen. Ondertussen had Bunny moeite om zich aan te passen aan zijn nieuwe leven en de buitenwereld.

Lees ook  Van alle kattenrassen is dit de beste om in huis te hebben.

Toutou: Een nieuw leven en een nieuw gezin

Bunny’s adoptiemoeder plaatst regelmatig video’s van hem en zijn dagelijks leven. Op de foto pinguïn , vertelt hoe een oude hond voorzichtig door het gras beweegt. Dit had hij nog nooit eerder meegemaakt. Het was dus zijn allereerste keer.
Deze blinde hond zit 13 jaar lang vastgeketend, maar aan het eind van zijn leven zal zijn leven eindelijk veranderenFacebook vastleggen

De hond zag er erg gelukkig uit in zijn nieuwe huis. Gaandeweg ontdekt hij nieuwe dingen. En daar eindigde zijn geluk niet. Zijn redders vonden hem zelfs en nieuw huis voor het leven in Kroatië. Een liefdevolle en zorgzame familie die voor hem zal zorgen.

Lees Dit katje weigert achter de tralies te worden opgesloten, zijn ontsnapping is spectaculair

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!