Início » Dieren » Deze dierenarts legt uit wat katten voelen vlak voordat ze sterven

Deze dierenarts legt uit wat katten voelen vlak voordat ze sterven

Wanneer een kat lid wordt van het gezin, moeten eigenaren accepteren dat hun leven misschien niet zo lang duurt als ze zouden willen. Helaas vindt dit afscheid soms plaats in de dierenkliniek!

Katten: walgelijke openbaring!

Op deze hartverscheurende momenten deed de dierenarts een belangrijke verduidelijking . Hij benadrukte hoe belangrijk het is dat eigenaren van huisdieren samen met hun viervoeters aanwezig zijn op hun laatste momenten in hun leven.

Een tweet van Jessi Dietrich deelde de emotionele reactie van de dierengezondheidsdeskundige. Ze werden feitelijk geconfronteerd met de euthanasie van huisdieren, inclusief katten. Hij legde uit: ” Ik vroeg mijn dierenarts wat het moeilijkste deel van zijn werk was ».

Lees Verlaten, lichaam bedekt met lijm, deze mishandelde puppy vindt een liefdevol thuis!

Voordat je toevoegt: ” Hij vertelde me dat de daad van euthanasie bijzonder uitdagend was. “. Sterker nog, veel eigenaren zijn liever niet aanwezig in de kamer als de dierenarts de injectie toedient. Een beslissing die nog steeds begrijpelijk is!

Lees ook  Wat gebeurt er als mijn kat frisdrank drinkt?

Dat betekent dat katten op hun laatste momenten verwoed op zoek zijn naar hun baasje. Een situatie die voor de kat een bron van verwarring en ongemak kan zijn. Deze getuigenis benadrukt a werkelijkheid moeilijk te aanvaarden maar het is geen alleenstaand geval.

“Laat ze alsjeblieft niet achter”

L’Dierenartsenziekenhuis Hillcrest in Zuid-Afrika afgelopen augustus deelde een ontroerend bericht op Facebook. Als je katten naar de dierenarts brengt om ze een pijnloos einde te geven, is het van cruciaal belang om één fundamenteel ding te begrijpen.

Gedurende hun hele leven hebben huisdieren jou over het algemeen tot het middelpunt van hun wereld gemaakt. Als je deze niet had gedaan, had je misschien andere verantwoordelijkheden en rollen in je leven gehad jij vertegenwoordigt hun familie .

Lees ook  Video, vrouw barst in tranen uit als ze de reactie ziet van de hond die ze heeft gered

Lees: Stoute hond die van huis is weggelopen, kan niet geloven dat hij ‘gearresteerd’ is

Het verlies van onze viervoeters is verwoestend voor ons mensen. Het is echter absoluut noodzakelijk laat ze op dit cruciale moment niet in de steek . Het is daarom essentieel om ze te ondersteunen en ze deze fase niet in een kamer met vreemden te laten beleven.

Iedereen moet begrijpen dat onze huisdieren op zoek zijn naar hun meest waardevolle verbinding: VJ . Als het tijd is om afscheid te nemen, brengt de aanwezigheid van hun baasjes diepe troost voor katten.

Katten: “Wees geen lafaard”

In tijden van euthanasie zoeken katten wanhopig naar bekende gezichten van hun dierbaren. Voor hen wel onbegrijpelijk dat hun meesters hen in een staat van ziekte, angst of ouderdom achterlaten, terwijl ze het meeste behoefte hebben aan troost en liefde. Je kunt je dus hun gevoelens voorstellen wanneer ze met een ongunstige situatie worden geconfronteerd!
Deze dierenarts legt uit wat katten voelen vlak voordat ze stervenInstagram vastleggen

Lees ook  Hoe zorg je voor je oude kat?

Dierenartsen benadrukken dat het belangrijk is om niet te bezwijken voor lafheid en angst om dit moeilijke moment te ervaren. En om een ​​goede reden is het essentieel om je de emoties voor te stellen die katten voelen wanneer ze op hun meest kwetsbare moment achterblijven. In deze situatie doen diergezondheidsprofessionals er alles aan om het dier te kalmeren. het verminderen van angst .

Lees Wanneer haar baas sterft, bewaart deze hond een zeldzame schat die het internet doet wankelen

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!