Início » Dieren » Deze dove, blinde en zieke hond staat op het punt een levensveranderende ontmoeting te hebben

Deze dove, blinde en zieke hond staat op het punt een levensveranderende ontmoeting te hebben

© Deze dove, blinde en zieke hond heeft een levensveranderende ontmoeting

Sommige mensen kiezen ervoor om hun huisdier in de steek te laten als het gezondheidsproblemen heeft. Deze hond waarover we u gaan vertellen, was het slachtoffer van deze ongelukkige praktijk. Aan de andere kant kruiste de hond met een mens met een groot hart die zijn leven veranderde!

Hond: Een dier met verschillende gezondheidsproblemen!

Een zieke hond verdient veel aandacht en zorg. Helaas, door gebrek aan geld, veel mensen kan niet zorg voor uw huisdieren. Daarom zijn er jaarlijks een groot aantal gevallen van achtergelaten hoektanden.

Deze hond genaamd Henry was het slachtoffer van verlating omdat hij er veel had problemen . Deze hond is doof en ook blind aan één oog. Maar dat is nog niet alles, de kat lijdt ook aan kanker.

Lees ook  Hoe vertel je je kat dat je van haar houdt in je eigen taal?

Lees Zo gedraagt ​​een hond zich om te laten zien dat hij zich geliefd voelt

Deze dove, blinde en zieke hond staat op het punt een levensveranderende ontmoeting te hebbenFacebook vastleggen

De vorige eigenaren van deze hond gooiden het liefst meteen de handdoek in de ring. Zeker gezien de moeilijkheidsgraad en de kosten van de zorg hij liet de hond achter . Zelf geloofde hij ongetwijfeld dat zijn tijd spoedig zou komen.

Terwijl Henry enorm leed, kruiste hij een heel vriendelijke man. Deze persoon was bereid om te doen wat hij maar kon brengen een beetje geluk in het leven van deze hond. Hij besluit goed voor het dier te zorgen, dat zich in een ongelukkige toestand bevindt.

De ontmoeting die Henry’s leven veranderde!

Doof en blind zijn aan één oog maakt het leven voor deze hond al moeilijk. Omdat hij ook kanker heeft, zorgt dit voor nog meer problemen. In feite veroorzaakt het zijn ziekte ziekten intens, die veel bewegingsproblemen met zich meebrengen.

Lees ook  Het kitten van 300 gram zou voor altijd moeten slapen, maar het overleeft een wreed lot

Zach Skow is de naam van de man die Henry kwam helpen. Hij bracht de hond naar een pleeggezin waar hij zijn laatste dagen zou doorbrengen. Een plek als deze is voor het grootste deel beter dan de straat.

Lees Man riskeert leven om hond te redden die aan balkon hangt

Na even nadenken besefte Zach Skow dat misschien niet alles verloren was voor Henry. Dat besefte hij met operatie , het leven van deze hond kan veranderen. Eén ding is zeker: deze kleine klik van Zach was belangrijk!
Deze dove, blinde en zieke hond staat op het punt een levensveranderende ontmoeting te hebbenFacebook vastleggen

Na de operatie leek Henry langzaam weer tot leven te komen. Een hond die grote moeite had met bewegen werd steeds actiever . Als extraatje zagen we meteen dat de hond een grote levenslust heeft.

Lees ook  De grootste, maar ook de meest geliefde hondenrassen

Hond: nieuw leven dankzij Zach Skow!

Hoewel de hond al oud was, kunnen we zeggen dat hij leefde nieuw begin . Nadat hij tijd in een pleeggezin en bij Zach Skow had doorgebracht, vond hij een nieuw gezin. Henry leidt een goed leven in een huis met zorgzame eigenaren.

Er kan worden gezegd dat Henry echt geluk had omdat hij Zach Skow ontmoette. De situatie van de hond was moeilijk, maar hij ontmoette een persoon met een groot hart. Bovendien had hij goed idee een hondenoperatie aanvragen.

Lees Deze leuke foto’s laten de speelse kant van dieren zien!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!