Início » Dieren » Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

Soldaat is een dove en blinde hond. Maar dat weerhoudt hem er niet van om toeristen te begeleiden die aankomen op de paradijselijke stranden van de eilanden in de Atlantische Oceaan. Ontdek zijn prachtige verhaal!

De verhalen over honden en hun vermogen om activiteiten uit te voeren die vergelijkbaar zijn met die van een normaal mens blijven verbazen op sociale media. In deze context heeft het geval van Soldier, een hondeneigenaar die werkt als toeristische gids op de paradijselijke stranden van de Atlantische Oceaan, onlangs voor een sensatie gezorgd.

Soldaat dook meer dan tien jaar geleden op voor de deur van een hotel. Hoewel zijn afkomst onbekend is, wist hij al snel de lokale werknemers voor zich te winnen met zijn zachtheid en vriendelijkheid. Dus besloten ze hem op te nemen als lid van de familie. Nadat hij naar de stranden was gebracht, leerde hij de route uit zijn hoofd en nu rijdt hij iedereen die de regio bezoekt zonder aarzeling rond.

Lees ook  Wie is slimmer, katten of honden? Dat is het antwoord van de experts!

Lees meer Waarom zijn honden speciale leden van de familie?

Tento pes je turistický průvodce, který svádí cestovatele v Atlantiku!Bron.

Het feit dat hij doof en blind is, heeft hem er niet van weerhouden zijn “werk ” te doen. Integendeel, hij steelt de harten van alle toeristen die het eiland dagelijks bezoeken! Hannah Brown is een van de bezoekers die de ervaring heeft “geholpen” te worden door deze nieuwsgierige hond. Ze deelde de video op TikTok.

Ze beschrijft hoe het gezelschap van de hond een speciaal en magisch tintje aan haar vakantie gaf. Daarom aarzelde ze niet om het verhaal te delen op sociale media. Tento pes je turistický průvodce, který svádí cestovatele v Atlantiku! Bron: Capture Instagram

Ze vertelt ook datSoldier tot voor kort werd vergezeld door een andere hond genaamd Skipper. Skipper is echter helaas in juni overleden. Vanaf nu heeft deze schattige hond de taak om kenners te helpen genieten van een onvergetelijke vakantie!

Lees ook  5 redenen waarom een ​​kat graag kraanwater drinkt

Dieren zijn unieke en ongelooflijke wezens. Ze vrolijken ons altijd op als ze verschijnen. Dieren zijn gewoon verbazingwekkende wezens die klaar staan om ons alle liefde van de wereld te geven!

pic.twitter.com/yl2tkrXPbA

Lees meer Ze redde haar tweelingzus van een brute aanval door een drie meter lange krokodil

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 26 juli 2023

Om meer artikelen als deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!