Início » Dieren » Deze eekhoorn is echt onbevreesd, ongelooflijk!

Deze eekhoorn is echt onbevreesd, ongelooflijk!

Een filmpje met een eekhoorn is momenteel een hit op internet dankzij het ongewone gedrag van het kleine dier. Meestal begint dit dier weg te rennen als het mensen tegenkomt, maar deze keer was dat niet zo! Integendeel, in plaats van zich te verstoppen, begon het knaagdier de vrouw, de hond en de kat te irriteren. Het is indrukwekkend om te zien hoe zijn zenuwen zich zo gedragen!

Deze eekhoorn is erg dapper!

Iedereen beseft al hoe erg gemakkelijk het is om met eekhoorns te communiceren. Ze hebben niet voor niets de gewoonte om naar de top van een boom te springen zodra ze een mens zien. Dit is meestal hoe deze knaagdieren reageren! Behalve deze eekhoorn die precies het tegenovergestelde deed!

Een klein lid van de Sciuridae-familie heeft laten zien dat hij eigenlijk veel sociaal is dan hij lijkt. Niemand zou hebben geloofd dat hij zich zo kon gedragen als de vrouw die hij benaderde de scène niet had opgenomen.

Lees ook  Deze kat die vastzit in een pijp wordt gered door een blazer!

Om te lezen dat Hond weigert baby alleen te laten lopen, arriveert de politie

Een vrouw liep zoals gewoonlijk in het park toen ze deze eekhoorn kruiste. Ze had helemaal niet verwacht wat het dier zou doen. Ze dacht dat het kleine knaagdier snel opgeruimd kon worden.

En toch benaderde de eekhoorn haar zonder enige aarzeling. Toen begon hij op te staan op de broek van de vrouw. Hij werd gekweld door angst en gegiechel.

Uitstekend gedrag!

De eekhoorn zakte uiteindelijk naar de grond. Hij had echt de kans om te vertrekken, maar dat was niet wat hij deed. Vervolgens besloot het kleine knaagdier te s’amuser met de verbijsterde kat en hond.

Het was de hond die het meest verbaasd was over het schouwspel dat zich voor hem ontvouwde. Hij was duidelijk verrast door de kleine daad van de eekhoorn. In feite regelde de laatste snel groei op de rug van de kat.

Lees ook  Hier zijn 5 voordelen van het hebben van een kat in huis.

Lees Deze poema smeekt een hond om hem te helpen, je raadt nooit waarom!

Toen begon hij in zijn hoofd te komen alsof het een gewoonte voor hem was. Een moment dat de vrouw niet alleen liet. De laatste bleef de hele scène verbijsterd , camera in de hand!

Oh mijn god! bleef ze maar herhalen! Ondertussen leek de kat onaangedaan. Hij leek niet onder de indruk van de uitbundige energie van de eekhoorn.

Een eekhoorn en een hond kunnen meestal niet met elkaar overweg!

Het is zeldzaam om een ​​eekhoorn te zien die zo vertrouwd is met een mens, niet zoals een kat. Maar het meest verrassende blijft het feit dat hij helemaal niet aarzelde om met de hond om te gaan. Niet voor niets is er altijd een verhaal geweest tussen dit knaagdier en honden. Het zijn over het algemeen gezworen vijanden . Daarom blijft hun interactie bijzonder!

Lees ook  Moet u het licht voor uw hond aanlaten terwijl u weg bent?

We weten niet welke vlieg deze eekhoorn kan hebben gebeten om hem zo te laten gedragen. Maar de hond stoorde zich niet aan zijn aanwezigheid. Zoals gewoonlijk ligt hij altijd achter dit lid van de Sciuridae-familie aan. En toch keek de hond alleen naar de hyperactiviteit van het knaagdier. Hij wilde blijkbaar de medeplichtigheid tussen de kat en hem niet verstoren.

Lezen Deze hond weigert het graf van een vreemde te verlaten, de politie was sprakeloos toen ze beseften waarom

Als u meer vergelijkbare artikelen wilt lezen, raden we u aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!