Início » Dieren » Deze geredde hond knuffelt elke dag met zijn baasje als hij thuiskomt

Deze geredde hond knuffelt elke dag met zijn baasje als hij thuiskomt

Deze geredde hond knuffelt elke dag met zijn baasje als hij thuiskomt.

Maak kennis met Kyle, een geredde hond die heel dankbaar is dat hij uit het asiel is. Daarom knuffelt hij elke keer als hij thuiskomt met zijn baasje. “Zodra ik ga zitten om mijn schoenen uit te doen, klimt hij op mijn schoot om te knuffelen”, legt baasje Meghan Sweers uit. En ook: “Als ik niet naast hem ga zitten om te knuffelen, achtervolgt hij me met een droevige uitdrukking door het huis totdat ik naar beneden reik en hem omhels.”

Maar de dingen waren niet altijd zo.

Toen hij nog maar 10 maanden oud was, werd deze schattige hond achtergelaten in een asiel. Daarna verbleef hij lange tijd in een pleeggezin, waar niemand aandacht voor hem had. Tot de komst van mevrouw Sweers en haar man.

Lees ook  Duitse herder betrapt op zorgen voor blinde hond en gered

Deze geredde hond knuffelt elke dag met zijn baasje als hij thuiskomt.Bron: Capture Instagram

Kyle’s eerste nacht in zijn nieuwe huis was perfect: “Hij kroop op mijn schoot, legde zijn hoofd onder mijn kin en begon te snurken”, zegt mevrouw Sweers. “Vanaf dat moment wisten mijn man en ik dat deze hond bij ons zou blijven.

Lees meer 5 tips om je hond af te koelen bij warm weer

Kylo is een liefhebbende hond en is zo dankbaar dat hij een thuis heeft gevonden dat hij nu knuffelt met iedereen die hij ontmoet: “Hij neemt mensen min of meer met geweld… hij klimt op hun schoot en valt in slaap.”

Maak kennis met Kyle, een geredde hond die niet kan stoppen met knuffelen met zijn baasje.

Deze hond knuffelt elke dag als zijn baasje thuiskomt. “Meghan Sweers redde de hond uit het asiel toen hij nog maar 10 maanden oud was. Sindsdien is Kylo onafscheidelijk. Deze geredde hond knuffelt elke dag met zijn baasje als hij thuiskomt. Bron: Capture Instagram

Lees ook  Die hond wil elke nacht bij zijn baby slapen en zijn reden daarvoor zal je de adem benemen!

Honden zijn wezens die het leven van duizenden mensen opvrolijken. Daarom verdienen ze het niet om in de steek gelaten te worden, verscheurd van wat ze als hun thuis beschouwden. Alleen om zichzelf alleen op straat te vinden, blootgesteld aan allerlei gevaren. Het zijn dieren met gevoel, geen objecten!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!