Início » Dieren » Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpen

Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpen

Haar naam is Polly, ze is een verlaten kat! Ondanks dat ze aan haar lot wordt overgelaten, blijft ze haar genegenheid voor haar buurman tonen. En we kunnen zeggen dat het een uiting is van oprechte steun voor andere dieren. Vergeet niet dat deze kat ook net bij een pleeggezin is aangekomen waar ze uitblonk met haar miauwen! Gelukkig kon zijn nieuwe familie zijn lot horen. Ontdek zijn hartverscheurende verhaal!

Polly de kat heeft veel meegemaakt!

Deze kat heeft geleefd helemaal alleen thuis en niemand kon weten waar ze vandaan kwam of wat haar verleden was. Wat zeker is, is dat ze echt hulp nodig had omdat ze niet ophield met miauwen. De eigenaar van het huis verwelkomde haar ook in zijn huis. Maar wie had kunnen verwachten dat de ander snel nieuwe vrienden zou vinden?

Lees ook  De emotionele reactie van een individu dat beseft dat de hond die hem verwelkomt hem nooit zal verlaten

Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpenFacebook vastleggen

Sinds zijn aankomst heeft Polly is erg actief geworden en toont genegenheid voor iedereen om haar heen. Deze kat toont dan zijn genegenheid voor zijn metgezellen in huis. En aangezien het een nieuwe wereld voor haar is, kan aanpassing haar sterke punt zijn. Voor Saylor de kat blijft zijn vriendschap met Polly echter nog steeds ondenkbaar. Deze laatste blijft eigenlijk afzijdig omdat hij vindt dat de nieuwkomer te veel energie verbruikt.

Om 4 hondenrassen te lezen die van de kou houden

Het begin van hun vriendschap!

Als Sailor geen liefdevolle gebaren vertoont, deze laatste blijft nog steeds een heel zachtaardig dier. Des te meer reden om te zeggen dat zijn verleden niet gemakkelijk was! De kat geeft haar zoektocht naar een beste vriend om mee om te gaan echter niet op. Zij wijdde daarom al haar aandacht aan zijn steun. Zeer aardige houding van hem!

Lees ook  De ongelooflijke transformatie van een ernstig verwaarloosde en schurftige hond ontroert internetgebruikers

Deze geredde zwerfkat besluit andere katten in nood te helpenFacebook vastleggen

Om dit verhaal wat spannender te maken, zullen we u herinneren aan hun ontmoeting. Nadat ze de kat Sailor bij hen thuis had verwelkomd, hoorde haar baasje de kat miauwen. En hier hebben we het over Polly, een dier dat barst van nieuwsgierigheid! De matroosmeester begon te onderzoeken waar deze wanhopige kreet vandaan kwam. Zo vond hij de kat op de hoek van zijn huis.

Sailor en Polly worden beste vrienden!

Naarmate de tijd verstreek, deed Polly haar best om vriendschap te sluiten met Sailor. Hoewel Sailor aanvankelijk enige weerstand ondervond, gaf hij uiteindelijk aan haar toe. Het staat dus vast dat deze kat een goed gevoel om zich heen heeft!

Bovendien merkte zijn meester ook zijn positieve energie op. Met een ongewone persoonlijkheid won de kleine kat snel het hart van deze man. Vanaf nu delen de kat en Sailor lange momenten samen spelen “Vandaag heeft Sailor een nieuwe vriend gevonden… en laat geleidelijk haar ‘gekke’ kant zien! » Een kat trekt echt positiviteit aan!

Lees ook  Maria, een vrouw die vele uren reisde om een ​​gehandicapte hond te redden

Lees De hond is 4 jaar oud en lacht naar zijn verjaardagstaart!

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!