Início » Dieren » Deze hond adopteert een verweesde hinde en zorgt voor haar alsof ze haar moeder is!

Deze hond adopteert een verweesde hinde en zorgt voor haar alsof ze haar moeder is!

Deze hond adopteert een verweesd hert en verzorgt het alsof het zijn moeder is!

Honden zijn heel sociaal. Maar er zijn intersoortelijke vriendschappen die soms verrassen. Zoey is een hond die erg geliefd is bij haar baasje. Dus toen ze een klein hinde in de tuin zag, adopteerde ze het als haar eigen hinde. Ze deed alles wat in haar macht lag om haar baasje te helpen voor dit weerloze diertje te zorgen en een fatsoenlijk thuis te vinden.

Het hondje zorgt voor de kleine hinde alsof het haar eigen puppy is.

Haar baasje was echt onder de indruk van de reactie van haar hond. hond . Ze zorgden allebei voor dit weerloze jonge hert.

Hij besloot toen om het jonge hert mee te nemen naar het bos zodat hij terug kon keren naar zijn omgeving en zich meer thuis kon voelen. Tot zijn grote verrassing verscheen het hertje, dat hij Bambi had gedoopt, de volgende dag voor zijn huis.

Lees ook  ideeën om uw huisdier te verrassen

Lees meer Hoe zorg je voor je oude kat

Tento pes adoptuje malého osiřelého srnce a stará se o něj, jako by byl jeho matkou!Bron.

“Ik vond dit jonge hertje gisteren in mijn tuin. Net als mijn hond namen we hem mee terug naar het bos. Vanmorgen vonden we hem liggend op de oprit. Dus ik denk dat we nu een hert hebben,” zei het baasje van de hond in een Instagram-post.

De hond was dol op zijn nieuwe vriend!

Bovendien was hij getroffen door het feit dat zijn hond. zo attent was voor het verweesde hert. Als een goede burger besloot hij Bambi zoveel mogelijk te helpen. Dus gaf hij hem eten, behandelde zijn oogproblemen en verwijderde de teken van zijn lichaam. Onnodig te zeggen dat hij niet is gestopt met het posten van informatie op zijn sociale media. Hij liet vooral weten dat het jonge dier weg mocht wanneer hij maar wilde en dat hij een thuis voor hem zocht. Later kon hij het dier niet de ruimte geven die het nodig had.

Lees ook  Hoe slaapt een gelukkige kat? Ontdek haar onthullende houding

Tento pes adoptuje osiřelého jelena a stará se o něj, jako by byl jeho matkou!

“Bambi is nu onze verantwoordelijkheid . Als hij besluit om terug te keren naar het wild, kan hij dat doen. Mijn vrouwtje heeft hem met haar tong in bad gedaan, zo meelevend was ze met dit weerloze dier.”

Lees meer Wat betekent het echt als je een bruine vlinder in je huis ziet?

De hond wist dat hij gewoon een beschermengel was voor het jonge hertje en dat hij voor hem moest zorgen!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!