Início » Dieren » Deze hond die niemand in het asiel wilde, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!

Deze hond die niemand in het asiel wilde, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!

© Deze hond, die niemand in het asiel wilde hebben, was depressief en werd vandaag eindelijk geadopteerd!

Red is een van de vele honden die in deze kennel ter adoptie beschikbaar zijn. In tegenstelling tot de anderen wacht deze hond ruim twee jaar op zijn gezin. Vrijwilligers lanceerden vervolgens een oproep op sociale media om een ​​einde te maken aan dit eindeloze wachten.

Shelter-leden onlangs een zeer trieste verjaardag gevierd. Hun bewoner Red, een 6-jarige mannelijke Pitbull, vierde helaas zijn 730e dag in het asiel. Tot nu toe wilde niemand hem adopteren, tot grote wanhoop van de vrijwilligers.

Rood is een hond voor goud

Asielmedewerkers beschreven deze hond als “absoluut briljant” op de sociale netwerken van de vereniging. Daarnaast besteedden vrijwilligers tijd aan het onderwijzen van hem en hielpen hem zijn zelfvertrouwen terug te winnen. In hun handen bloeide hij op en onthulde zijn prachtige persoonlijkheid.

Lees ook  Politieagenten hielpen een kat die vastzat in een boom

Lees hondenstrategieën om ons te manipuleren en alles te krijgen wat ze willen

De hond met prachtige rode vacht was een energiek dier toen hij 2 jaar geleden in het asiel aankwam. Na verloop van tijd merkten leden van de organisatie dat zijn moreel aan het afnemen was. “Ik merkte dat zijn hoge energieniveau tot een minimum was gedaald”, vertrouwde de vrijwilliger toe. De woordvoerder zei ook op Facebook dat Red nu “melancholisch en depressief” is.

Deze hond die niemand in het asiel wilde, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!Facebook vastleggen

Zijn droevige gezicht brak ook de harten van het hele team. Onze medewerkers weten het, onze vrijwilligers weten het, maar de wereld lijkt niet te begrijpen dat Red een geweldige hond is”, schreven ze.

Grote mobilisatie

Het asiel besloot Red te helpen om het leven terug te winnen dat hij altijd verdiende. Vervolgens overspoelden ze het internet met zijn foto’s. Internetgebruikers hebben ze honderden keren gedeeld. Reda’s verhaal ging viraal op sociale media. Voor zover het onderwerp was van een reportage op de lokale televisie. Het personeel hoopt dat dit schattige hondje met dit soort publiciteit eindelijk een thuis zal vinden.

Lees ook  Een man zet een ‘tehuis voor ouderen’ op als toevluchtsoord voor oude honden zonder onderdak

In reacties op verschillende sociale mediaplatforms mensen wilden hem adopteren. Het opvangcentrum zal ongetwijfeld de tijd nemen om elke aanvraag zorgvuldig te beoordelen om het gezin te vinden dat het beste bij hun behoeften past. Daarnaast zei het asiel dat het alle uitgaven in verband met Red zou financieren, inclusief zijn opleiding.

Lees hier de ongelooflijke transformatie van een mishandelde hond met een geamputeerde snuit

Deze hond die niemand in het asiel wilde, depressief was, is vandaag eindelijk geadopteerd!Facebook vastleggen

Ooit bekend om zijn ongebreidelde vreugde, bracht deze hond te veel tijd door in het asiel. Maar eindelijk is het tijd om je leven te veranderen. Uiteindelijk besloot de familie hem te adopteren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!