Início » Dieren » Deze hond die op de parkeerplaats is achtergelaten, blijft knuffelen met zijn redders!

Deze hond die op de parkeerplaats is achtergelaten, blijft knuffelen met zijn redders!

© Deze schattige hond, achtergelaten op de parkeerplaats, kan niet stoppen met knuffelen met zijn redders!

Clarence is de naam van deze schattige hond. De vorige eigenaren hebben hem op de parkeerplaats achtergelaten. Niemand zal ooit begrijpen hoe het mogelijk is een dier dat zo lief en knuffelig is als hij, af te wijzen. In feite heeft ze zo’n schattige persoonlijkheid en is ze zo’n liefdevol wezen dat er geen reden was om zoiets wreeds te doen. Het gaat om een ​​vierjarige golden retriever.

In een poging om te overleven en deel uit te maken van de roedel, begon hij te volgen twee honden hij verdwaalt. Dit is in de hoop dat ze niet alleen gelaten zullen worden en een band zullen vormen die hen zal helpen voedsel en water te vinden en samen beschermd te blijven.

Lees ook  Waarom bijt mijn golden retriever overal in?

Een hond, slachtoffer van verlating, dwaalt rond op de parkeerplaats

Dierencontroleagenten konden de eigenaar van Clarence lokaliseren. Vervolgens werden ze gecontacteerd over hun hond. Helaas weigerden ze hem op te halen, ze wilden geen verantwoordelijkheid nemen. verantwoordelijkheid . Om deze trieste reden kwam Clarence op de euthanasielijst terecht. Vanaf dat moment had hij niet veel tijd meer om te leven.

Om te lezen Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doos

Deze schattige hond, achtergelaten op de parkeerplaats, kan niet stoppen met knuffelen met zijn redders!Bron: Instagram vastleggen

gelukkig voor hem ontdekte het opvangcentrum de situatie van deze hond en besloot net op tijd in te grijpen.

Deze schattige hond, achtergelaten op de parkeerplaats, kan niet stoppen met knuffelen met zijn redders!Bron: Instagram vastleggen
Het begin van zijn leven was moeilijk.

Van een leven van ronddwalen tot euthanasie Gelukkig koesterde hij geen wrok tegen mensen. Hij bleef dus vrolijk en vriendelijk. Maar het was duidelijk dat hij bang was opnieuw in de steek gelaten te worden. Dus begon hij zich vast te klampen aan zijn redders. Sterker nog, hij bleef aan hun voeten krabben en zoeken naar knuffels. Het was duidelijk dat de hond getraumatiseerd was.
Deze schattige hond, achtergelaten op de parkeerplaats, kan niet stoppen met knuffelen met zijn redders!Bron: Instagram vastleggen

Lees ook  De man hield meer dan 170 katten onder erbarmelijke omstandigheden in zijn drie eigendommen

Zijn gedrag heeft het reddingscentrum echt van streek gemaakt. Daarom besloten ze het volgende te schrijven Facebook : “Clarence is een heel lieve en vriendelijke hond die elke dag zijn dankbaarheid toont voor het redden van zijn leven.”

Uiteindelijk liet Clarence zien dat, hoewel hij het slachtoffer was van een wrede achterlating op een parkeerplaats, hij altijd zijn liefde en vreugde voor mensen zal behouden.

Te lezen Zo laat een kat zien dat iets pijn doet

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!