Início » Zvířata » Deze hond, die vijf keer was achtergelaten omdat hij niet wilde gehoorzamen, was eigenlijk doof!

Deze hond, die vijf keer was achtergelaten omdat hij niet wilde gehoorzamen, was eigenlijk doof!

Deze hond, die 5 keer was achtergelaten omdat hij een bevel negeerde, was eigenlijk doof!

Ivor is een kleine hond die werd achtergelaten in een asiel omdat hij orders negeerde. Toen ze hem onderzochten, ontdekten ze dat hij doof was. Dus leerden ze hem gebarentaal. Nu is hij heel gelukkig.

Ivor is een kleine hond die helaas vijf gezinnen heeft gekend die hem hebben weggestuurd vanwege slecht gedrag. Hij was pas zeven maanden oud toen hij voor de zesde keer werd achtergelaten. Zijn verzorgers wisten niet wat er met hem aan de hand was, dus besloten ze medische tests te doen en ontdekten dat hij gehoorproblemen had. Zijn adoptieouders hadden dus geen idee dat deze liefdevolle hond hen helemaal niet kon horen.

Lees ook  Een zeer alerte wilde kat wordt geadopteerd en wordt de liefste kat.

Ze vonden een manier om met hem te communiceren in gebarentaal. Hij is nu heel gelukkig bij zijn huidige baasje.

Lees meer Hier is het ideale hondenras voor deze 5 dierenriemtekens

Niemand wist dat deze hond doof was!

Dus gingen de experts op zoek naar andere manieren om met hem te communiceren en een familie voor hem te vinden.

Tento pes byl pětkrát opuštěn, protože neposlouchal rozkazy, nevěděli, že je hluchý!Bron.

Dus begonnen ze hem op te voeden. Bijna elke keer dat je een hond basiscommando’s aanleert, gebruik je tekens. Dus probeerden ze het met Ivor en merkten al snel dat hij extreem intelligent en gedisciplineerd was omdat hij de commando’s opvolgde. Hij was ongetwijfeld een gehoorzame hond, maar door zijn handicap kon hij dit niet laten zien.

Hij leerde toen de basiscommando’s (“hier”, “af”, “zit”) zodat zijn baasjes dachten dat hij klaar was voor een thuis. Natuurlijk moest zijn nieuwe baasje wel geduld hebben. Zo ontmoette hij Ellie Bromilow. Ze hield van de hond en zijn verhaal en besloot hem te adopteren.

Lees ook  Welk hondenras ben jij volgens je sterrenbeeld?

Tento pes byl pětkrát opuštěn, protože neposlouchal rozkazy, nevěděli, že je hluchý!Bron: Capture Instagram Ze adopteerde een dove hond die gebarentaal begrijpt

Hoewel deze hond heel beleefd was en verschillende gehoorzaamheidscommando’s had geleerd, wilde Ellie hem meer leren om hun band te versterken en elkaar beter te begrijpen.

pic.twitter.com/Sx3zggkejT

Lees meer De verlaten hond die door iedereen werd uitgelachen omdat hij op een leeuw leek is gered!

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 26 juli 2023

Dus ze leerde en voegde meer commando’s toe, die Ivor meteen begreep omdat hij zo slim was. Bovendien hoefde ze hem alleen maar iets lekkers te geven en hij deed wat ze vroeg.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!