Início » Dieren » Deze hond, die voor de fok werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderen

Deze hond, die voor de fok werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderen

© Deze hond, die voor de fokkerij werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderen

Dit verhaal weerspiegelt het leven van een hond genaamd Harleigh. Hij is eigenlijk een chihuahua die is opgegroeid in een puppymolen om te fokken. Jarenlang leidde het dier een traumatisch leven. Zo erg zelfs dat hij bij de minste poging om een ​​mens te benaderen in zijn hoekje wegkruipt.

Deze hond wordt bang zodra er iemand in de buurt komt

We weten allemaal dat honden de beste vriend van de mens zijn. Maar er is één voorwaarde. Een man moet hem echt behandelen zoals hij verdient. Anders kunnen honden een bedreiging vormen. Echter, het verhaal van de hond Harleigh is heel ontroerend .

Deze hond heeft altijd in een fokkerij gewoond. In dit soort centra ontvangen de honden vrijwel geen genegenheid van de mannen die ze opvoeden. Bewijs? Ze zijn er voor hun puppy’s. Maar deze hond had veel geluk toen een man haar benaderde en haar uit deze omgeving haalde om te genezen.

Lees ook  Deze trein arriveert op volle snelheid, terwijl de lynx bevroren is op de rails, reageert het team onmiddellijk

Lees Deze hond zorgt voor meer dan 100 kittens nadat ze haar beste vriendin heeft verloren

Deze hond, die voor de fok werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderenFacebook vastleggen

De dingen verliepen echter niet zoals iedereen zich had voorgesteld. De hond, getraumatiseerd door de mishandeling, weigerde zelfs elk contact. Sterker nog, ze rent elke keer haar hoek in als iemand haar probeert te benaderen. DUW De Chihuahua rolde zich op in zijn hoek elke keer dat haar redder haar in de fabriek kwam opzoeken.

Na verschillende pogingen was het steeds dezelfde scène. Als de man dichterbij komt, begint de hond angstig in haar hoekje te kruipen. Ze weigert zich door een man te laten aaien. Onnodig te zeggen dat ze eraan gewend was gekooid te worden.

Hij wordt ontvankelijker voor uitingen van tederheid

De hondenredder gaf niet op. Toen hij zag hoeveel hulp de chihuahua nodig had, bleef hij volhouden. Elke dag ging hij naar de plek waar zij was om contact met haar te proberen te maken.

Lees ook  Ze ontdekt een achtergelaten hond met een kaartje voor haar deur en vraagt ​​om hulp op sociale media

Na talloze pogingen slaagde de man er niet in het schild van de hond te doorbreken. Maar een dag, wonder gebeurde . Harleigh de Chihuahua verzamelde daadwerkelijk de moed om dichter bij deze man te komen die hem uit zijn nachtmerrie probeerde te halen. Voor het eerst liet ze zich strelen.

Lees Terwijl haar hond bevalt, is ze verbaasd over het ongelooflijke aantal geboren pups

Deze hond, die voor de fok werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderenFacebook vastleggen

Iedereen was verbaasd over de moed van het hondje. Haar redder slaagde erin haar veilig naar het asiel te brengen, waar ze kreeg de beste behandeling . Maar daar verliest hij alle oriëntatie. Ze is echt niet gewend aan een plek als deze. Daarom sloot ze zich, zeker na het vertrek van haar redder, weer op in haar schulp.

Lees ook  Een nieuwe soort? Een vreemd geval van een kruising tussen een hond en een vos

Van opgeven is geen sprake! De man bleef de hond zoveel genegenheid tonen. Het personeel van het Centrum was ontroerd toen ze de Chihuahua in de armen van zijn redder zagen liggen. MET veel doorzettingsvermogen en geduld de man is geslaagd verander in een schattig huisdier speels en knuffelig.

Nieuwe familie voor de hond

Na een paar maanden inspanning werd Harleigh een schattige hond die meteen een hond vond nieuwe familie . Opgenomen door de familie Merend, wordt ze omgedoopt tot Mindy. Met haar nieuwe gezin leidt Mindy een gelukkig leven. Bovendien is ze niet de enige in het gezin.
Deze hond, die voor de fok werd gebruikt, beeft van angst als we haar benaderenFacebook vastleggen

Nu is Mindy een schattige en vrolijke hond in het gezelschap van zijn zus Missy en zijn hele familie. Haar puppymolen-nachtmerrie ligt nu ver achter haar.

Lees Een gestresste hond komt naar het asiel en onthult zijn ongelooflijke talent

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!