Início » Dieren » Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte leven

Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte leven

© Deze hond zat zeven jaar lang opgesloten in een kooi en ontdekt eindelijk de liefde en het echte leven

Zeven eindeloze jaren lang leefde deze arme hond in een kooi van nauwelijks 3 m2 zonder ooit de zoetheid van liefde te kennen. Vrijheid, die hij als een onbereikbaar doel beschouwde, kwam uiteindelijk na de dood van zijn meesters. Nu verzorgd door de vereniging L’Homme et son Chien, is het dier op weg naar herstel.

Diego was niets meer dan een schaduw opgesloten in een smalle kooi die door iedereen werd vergeten. Als een zwarte vlek die de voormalige leden van zijn huishouden uit hun hart hadden gewist.

Achter de tralies wachtte Diego de hond een eenvoudige maaltijd, een druppel water, een gebaar van liefde, een deur die opengaat naar de vrijheid.

Lees ook  Ze probeert een hond te redden die aan het "verrotten" is, om 10 dagen later het ondenkbare te vernemen.

Lees: De reden waarom uw kat uw gezicht ruikt

Deze hond, een gevangene van menselijke wreedheid, heeft geweld meegemaakt

“Eén hand omhoog en één hoofd gebogen”, legt Dominique van de dierenbeschermingsvereniging L’Homme et son Chien uit. Diego werd het hele jaar door blootgesteld aan slecht weer en had last van de harde wind, de verstikkende omhelzing van de brandende zon en tropische regens.

Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte levenBron: Instagram vastleggen

Pas na zeven jaar na de dood van zijn meesters, dat deze gevangenishond eindelijk kon ontsnappen uit deze plaats van marteling.

“We hebben Diego gevonden via de vriendin van zijn ‘heren’-kleinzoon, omdat hij op het punt stond te worden gearresteerd”, legt Dominique uit. “Ik heb er onmiddellijk mee ingestemd om hem in onze vereniging op te nemen nadat ik hoorde van zijn trieste bestaan…”

Lees ook  Persoonlijkheidstest: heb je een hoog niveau van emotionele intelligentie?

Zeven jaar lang opgesloten in een kooi, ontdekt hij eindelijk de liefde en het echte levenBron: Instagram vastleggen

Diego is vrij en wil zijn leven ten volle leven!

Diego vloog uiteindelijk naar een betere toekomst. De twintig uur durende reis was, hoewel vermoeiend, de moeite waard. De hond landde uiteindelijk in Perche, waar zijn pleeggezin hem met open armen ontving.

Om te lezen De puppy is bijna dood, een jaar later ervaart hij een nieuwe tragedie

Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte levenBron: Instagram vastleggen

De eerste dagen van het nieuwe leven van deze hond waren echter niet allemaal rooskleurig. “We moesten hem Prozac geven om een ​​einde te maken aan het ‘locked-in’ syndroom dat hij in de loop der jaren had ontwikkeld”, legt onze partner uit. Dat alles ligt achter hem, hoewel zijn oude demonen hem natuurlijk nog steeds kunnen inhalen als hij in een situatie terechtkomt die hem zorgen baart…’.
Deze hond, die zeven jaar in een kooi heeft opgesloten, ontdekt eindelijk de liefde en het echte levenBron: Instagram vastleggen

Lees ook  16 blauwogige Pallas katten geboren, een van de zeldzaamste soorten ter wereld

Voormalig gevangenishond Diego is momenteel ter adoptie. Zijn ideale huis? Een zelfstandig iemand met een huis en een tuin.” En die “het liefst op het platteland woont” en die “geen andere dieren heeft.” Zijn kleine “fout”? Zoetekauw. Een personage dat niet verrassend is gezien de beproevingen die hij heeft meegemaakt.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!