Início » Dieren » Deze hond had zonder tussenkomst van vrijwilligers kunnen overlijden, luister naar zijn verhaal!

Deze hond had zonder tussenkomst van vrijwilligers kunnen overlijden, luister naar zijn verhaal!

© Deze hond had zonder tussenkomst van vrijwilligers kunnen overlijden, luister naar zijn verhaal!

Bud is een schattige Pitbull met een permanente glimlach en een tong die uit zijn mond hangt. Zijn eigenaardigheden maken hem uniek. Maar achter dat altijd glimlachende gezicht schuilt een moeilijk overlevingsverhaal. Maar hij is een buitengewone hond!

Het verhaal van deze hond was niet gemakkelijk!

Bud werd opgenomen in het asiel toen zijn leven in gevaar was. Hij leed aan een ernstige infectie in zijn kaak, waardoor zijn toestand bijzonder moeilijk werd. Hij moest drie operaties ondergaan om de levensbedreigende infectie te stoppen. Om hem te redden moesten dierenartsen helaas de helft van zijn onderkaak en al zijn tanden verwijderen. Deze situatie maakte het leven van Bud veel gecompliceerder dan dat van een gewone hond.

Lees ook  Voor het eerst in 15 jaar krijgt een straatkat een huisdier en zijn reactie is verbluffend!

Deze hond had zonder tussenkomst van vrijwilligers kunnen overlijden, luister naar zijn verhaal!Bron: Instagram vastleggen

Maar het is te danken aan de nieuwe functies verrassend dat zijn toekomstige meesters Jill Castellano en Andrew Blinkinsop verliefd op hem werden. Ze ontdekten Bud dankzij een advertentie op Facebook en waren meteen verliefd op dit unieke dier.

Lees over Jamie, een kat met een gezichtsmisvorming waardoor hij er buitengewoon uitziet

Gebouwen voor speciale behoeften

Bud had nu speciale behoeften. Eten was een dagelijkse uitdaging en vereiste nauwgezette verzorging en schoonmaak na elke maaltijd. Deze pitbullhond moest ook meer drinken om snelle uitdroging te voorkomen doordat zijn tong voortdurend uit zijn mond hing. Na elke wandeling moest hij zijn gezicht en tong wassen, die bedekt waren met vuil en roet.

Deze hond had zonder tussenkomst van vrijwilligers kunnen overlijden, luister naar zijn verhaal!Bron: Instagram vastleggen

Ondanks deze uitdagingen blijft Bud werd de gelukkigste hond ter wereld. Hij houdt van spelen, tijd doorbrengen in het hondenpark en rondhangen met zijn viervoeters. Zijn baasje Jill legt uit dat zijn permanente glimlach en zijn hangende tong Bud in hun ogen een nog schattigere hond maken. Het belichaamt de vreugde van het leven.

Lees ook  Een oude hond herontdekt zijn jeugd dankzij de liefde van de vrouw die hem verzorgde en zijn nieuwe minnares

Vandaag heeft Bud zijn plekje gevonden in de harten van zijn liefdevolle familie, die niet meer zonder hem kon!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!