Início » Dieren » Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

© Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereel

Het verhaal van Will Warner en zijn hond Ace gaat de wereld rond. Miljoenen mensen worden getroffen door het gedrag van deze hond na de begrafenis van zijn baasje, die te vroeg vertrok. Will Warner was pas 22 jaar oud toen hij werd vermoord. Een verlies dat zijn hond met moeite te boven kwam.

Een hartverscheurend verhaal, een wending in het leven van deze hond

We merken het misschien niet vaak, maar het geldt niet alleen voor onze dierbaren om te rouwen om het verlies van een dierbare . In feite heeft het ook gevolgen voor onze huisdieren, ook al beseffen we dat misschien niet. Bewijs? Het gedrag van een hond genaamd “Ace” na de dood van zijn jonge eigenaar, Will Warner.

De foto die op sociale media wordt gedeeld, is genoeg om ons hart te verscheuren en te begrijpen in welke mate de dood van zijn meester overkomt de hond . Om terug te gaan naar het verhaal: Will Warner is een jonge man van 22 jaar die het slachtoffer is van een moordaanslag. Toen de moeder van de jonge jongen over dit tragische tafereel hoorde, kon ze het niet geloven. Ze zag haar leven in één oogwenk instorten.

Lees ook  Olifanten die wees zijn geworden door stropers, kussen de vrouw die hen heeft gered

Om te lezen De kat ontmoet de baby van het gezin, zijn reactie is opgewekt

Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereelFacebook vastleggen

Christy West Warner, verwoest door het trieste nieuws, kan niet geloven dat haar zoon er niet meer is en nooit meer terugkomt. “Elke seconde die ik met Will doorbracht was een genot. Hij was echt een goede kerel, zo oprecht en vriendelijk.” verklaart ze. Maar zij is niet de enige die door dit overlijden wordt getroffen. De hele familie is er kapot van, vooral hun trouwe hond Ace.

Ook de staatsman en oom van de overleden Todd Warner sprak over dit tragische verhaal. Ze omschrijft haar neefje als een goedaardige jongen die van zijn omgeving hield. Er moet aan worden herinnerd dat de familie eigenaar is van een kippenboerderij genaamd Tyson Foods. En Will Warner vond het geweldig om met zijn hond door het hele terrein te zwerven.

Ook na zijn dood bleef hij haar trouw

De begrafenis van Will Warner vond twee dagen na zijn moord plaats. Zijn moeder schreef op sociale netwerken ‘Ik kon de kist niet eens onderscheiden. Ik was er kapot van, alles was van ons gestolen! » Maar nog eentje de foto trok de aandacht van netizens . Een moeder plaatste zelfs een foto online van de hond van Will Warner, liggend op een hoop aarde die het graf van zijn meester bedekte.

Lees ook  Een gezin roept om hulp nadat ze in hun tuin een hond in nood hebben ontdekt

De hond van Will Warner is zichtbaar in de rouw. Dat heeft hij zelfs gedaan hij weigerde het graf te verlaten . Een scène die de moeder van de jonge jongen nog meer van streek maakte. “Het brak mijn hart toen ik het zag” ze deelde op Facebook. Ze werd al snel vergezeld door duizenden internetgebruikers die van streek waren door de scène.

Lees Verlaten hond houdt uit angst zijn knuffels vast voordat hij wordt geëuthanaseerd

Deze hond huilt van verdriet bij het graf van zijn meester, een hartverscheurend tafereelFacebook vastleggen

Dit helpt ons te begrijpen dat dieren ook diepe gevoelens hebben en verdrietig kunnen zijn. Ace, de hond van de jonge overledene, begreep in ieder geval dat hij zijn baasje nooit meer zou zien. Maar hij kan nog steeds niet verklaren dat zijn baasje is vertrokken en niet meer terug zal komen.

Tot nu toe kan geen enkele studie dit verklaren Hoe honden zich voelen als ze worden geconfronteerd met het plotselinge verlies van hun baasje . Maar in ieder geval kunnen we er zeker van zijn dat de hond kan begrijpen dat deze scheiding voor altijd zal zijn. Voor Ace had hij zich vanaf het begin vastgeklampt aan de kist van zijn beste vriend. Na de begrafenis wilde de hond niet ver van het graf gaan.

Lees ook  Het verhaal van de droevigste hond ter wereld

Deze hond toont de loyaliteit van onze huisdieren

Sinds de moord op haar zoon is Christy blijven vechten voor gerechtigheid. Maar de politie heeft tot nu toe slechts één persoon verdacht: een 25-jarige man genaamd Samuel Earl Rich, de zoon van een rechter. Ongetwijfeld zou de moeder van Will Warner het opgeven. Op sociale netwerken onder de hashtag GerechtigheidVoorWillzij en haar hond Ace stoppen niet.

In afwachting van deze lange strijd hopen we dat de hond Ace zijn levenslust terugkrijgt in het gezelschap van de broer van zijn meester Mason, die voor hem zal moeten zorgen. Tot die tijd rouwt hij om de dood van zijn meester.

Lees Waarom trilt mijn kat als hij slaapt? Hier is het antwoord

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!