Início » Dieren » Deze hond in nood was zo klein mogelijk omdat hij bang was gered te worden

Deze hond in nood was zo klein mogelijk omdat hij bang was gered te worden

© Deze hond in nood kromp zoveel mogelijk omdat hij bang was gered te worden

Er zijn dieren die veel traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt en de mens niet meer vertrouwen. Sterker nog, ze worden angstig en weigeren categorisch benaderd te worden. Deze hond waar we je over gaan vertellen was eigenlijk heel bang voor de redder. Ontdek alle details van dit verhaal in een paar regels!

Hond: Het dier had hulp nodig!

De reddingswerkers van “Hope For Paws” hebben al veel bange dieren gekruist. Maak kennis met de zwerfhond die dat wel heeft ze is bang voor iedereen , dit is geen alleenstaand geval. Het kost veel finesse en moeite om dit soort honden te redden.

Deze kleine zwerfhond had dringend hulp nodig. De hond was inderdaad allebei erg dun en vies. Het dier liep naar de veranda van de vrouw en zij merkte het op.

Lees ook  Een miljardair biedt een absoluut ongelooflijk salaris om op zijn honden te passen

Lezen: Het gezelschap van andere dieren maakt honden gelukkig, zo blijkt uit onderzoek

Deze hond in nood was zo klein mogelijk omdat hij bang was gered te wordenFacebook vastleggen

Gezien de toestand van de hond zwierf hij waarschijnlijk door de straten sinds een lange tijd . De vrouw die de hond vond, besloot uiteraard zo snel mogelijk in actie te komen. Ze nam contact op met “Hope For Paws” om reddingswerkers in te schakelen!

Eldad is degene die dit hondje, dat in een ongelukkige toestand verkeerde, te hulp kwam. Maar ondanks de ervaring van de paramedische operatie het was niet gemakkelijk . Dit volgt uit het feit dat de hond getraumatiseerd was en geen mens bij zich in de buurt liet.

De redder zat in grote problemen!

Toen Eldad ter plaatse arriveerde, zag hij het meteen angst in de ogen van de hond . Bovendien weigerde de hond mee te gaan met de redder. Bovendien wilde dit dier volgens de vrouw die het vond niet weggaan van waar het was.

Lees ook  Van alle hondenrassen is het de meest nobele ter wereld!

Eldad wist dat dit nodig was gevoelig met dit dier. Het dwingen van de hond zou hem nog meer kunnen traumatiseren. Hij moest een rustigere manier vinden om haar aandacht te trekken. De redder ging zijn geluksriem en ander materiaal halen.

Lees De politie vond een verlaten koffer met zes puppy’s erin, de moeder was wanhopig

Deze hond in nood was zo klein mogelijk omdat hij bang was gered te wordenFacebook vastleggen

De redder bedacht een truc om de riem rond de nek van de hond te knippen. Eldads techniek werkte bijna, maar het hondje was sluw. Hij wist zich te bewegen en rende naar hem toe hoek van het gebouw .

De hond besloot zo min mogelijk op de hoek van het gebouw te doen. Het dier was zo bang dat het zijn redder niet eens in de ogen durfde te kijken. Eldad moest hem koste wat kost ervan overtuigen dat zijn redding was voor zijn eigen bestwil .

Lees ook  inspiratiebron voor de briljante geest van Nikola Tesla

Hond: Het getraumatiseerde dier is vandaag beter!

De redder van “Hope For Paws” weigerde op te geven. Eldad slaagde er uiteindelijk met veel moeite in om de noodlijdende hond te redden. Het was een moeilijke redding, maar de hond stemde er toch mee in hulp krijgen .

Later heeft de hond baat bij medische onderzoeken en passende zorg. De andere had een naam, eigenlijk noemden ze hem Kenzie . Dit verhaal bewijst ons dat de reddingsacties van Hope For Paws de dingen niet halveren!

pic.twitter.com/PB3ndAamU9

Lees Honden weten wanneer hun baasje ziek is!

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 30. listopadu 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!