Início » Dieren » Deze hond is blij dat hij gered is uit een leven zonder liefde en heeft een constante glimlach op zijn gezicht

Deze hond is blij dat hij gered is uit een leven zonder liefde en heeft een constante glimlach op zijn gezicht

© Deze hond is blij dat hij gered is uit een leven zonder liefde en heeft een constante glimlach op zijn gezicht

Het verhaal van Smile, de hond met een permanente glimlach, is een waar bewijs van de veerkracht en veerkracht van dieren. Smile, gered uit een leven zonder liefde en zorg, heeft nu haar thuis gevonden en leeft elke dag met aanstekelijke vreugde. Deze hond is het levende bewijs dat liefde en toewijding het leven van een dier kunnen veranderen en het in al zijn glorie kunnen laten bloeien.

Een paar maanden geleden zwierf Smile door de straten. Ze was ondervoed en emotioneel getekend. Zijn droevige, doffe blik weerspiegelde zijn moeilijke verleden. Vrijwilligers brachten haar naar een opvangcentrum, waar ze de nodige zorg en aandacht kreeg.

Geleidelijk aan, met geduld en liefde, begon de hond fysiek en emotioneel te herstellen.

Lees verder en ontdek 3 verrassende redenen waarom honden graag in uw tuin graven

Lees ook  Ze denkt dat haar hond de vogels heeft gevangen totdat ze tussen zijn poten kijkt

Smile opende de deuren van opvangcentrum No Dog Left Behind. Deze hond werd jarenlang verwaarloosd door haar vorige eigenaar. Zich bewust van haar geluk, vond de kleine overlevende een originele manier om haar dankbaarheid te uiten.

Little Smile had geen gemakkelijke start in het leven. Ze woonde met 23 andere honden in een onhygiënisch huis voordat ze werd gered door vrijwilligers van de At-Choo Foundation.

In eerste instantie wilde de hond, die aan schurft leed en teken bij zich droeg, de vrijwilligers niet bij zich in de buurt laten. Uiteindelijk liet ze haar waakzaamheid varen toen ze besefte dat ze in goede handen was. Sterker nog, ze heeft veel meer gedaan dan dat…

Een constante glimlach op je gezicht

Om zijn vreugde en dankbaarheid te tonen, het hondje toverde toen snel een mooie glimlach op haar gezicht. De vrijwilligers van No Dog Left Behind (opvangcentrum) raakten eigenlijk meteen in zijn ban!

Lees ook  De oprichter van een kattenasiel aarzelt niet om een ​​verlaten oudere hond te helpen

Lees over Félicette, de eerste kat die de ruimte in reisde en levend terugkeerde

Deze hond is blij dat hij gered is uit een leven zonder liefde en heeft een constante glimlach op zijn gezichtFacebook vastleggen

“We werden verliefd op de hoop die in zijn ogen scheen. De hond was voorbestemd om zich bij ons te voegen”, zeiden ze op Facebook. Het heet nu Smile. Een woord dat glimlach betekent in het Frans. Een naam die hem als gegoten zit!

“De meest bijzondere hond die ik ooit heb ontmoet”

De kleine overlevende sloot zich vervolgens aan bij het dak van Stephanie Easley, een lid van het asiel. In feite wilde hij hem een ​​‘comfortabele plek’ bieden waar hij van zijn tegenslagen kon herstellen en zijn zorg kon ontvangen. De jonge vrouw bleef niet onverschillig tegenover dit hondenhek: “De glimlach heeft mijn hart gestolen. Elke ochtend open ik mijn ogen en zie ik haar naar me glimlachen, het is geweldig”, vertrouwde ze me toe.

Lees ook  Gewond en verlaten vindt een kat wiens staart is afgesneden eindelijk liefde!

Deze hond is blij dat hij gered is uit een leven zonder liefde en heeft een constante glimlach op zijn gezichtFacebook vastleggen

Het is duidelijk dat Stephanie van Smile houdt. Ook al weet hij dat het niet voor altijd zal zijn. De hond zal zich binnenkort bij de familie van haar dromen voegen. En het zou niet lang meer moeten duren voordat dat gebeurt. Sterker nog, er zijn de afgelopen dagen veel adoptieverzoeken bij het asiel binnengekomen. Is dat echt verrassend met een gezicht als het hare?

“Ondanks de pijn en het ongemak is Smile ongelooflijk dankbaar en zelfverzekerd. Hij weet dat het leven vanaf nu zoveel beter zal zijn”, aldus No Dog Left Behind-leden op Facebook.

pic.twitter.com/1pci9Tky1w

Lees Is het een goed idee om onze huisdieren te verkleden voor Kerstmis?

– Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 6. Prosind 2023

Als u meer soortgelijke artikelen wilt lezen, raden wij u aan een kijkje te nemen in onze categorie Dieren.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!