Início » Dieren » Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doos

Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doos

© Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doos

De hond werd ronddwalend op de weg gevonden en was net aangereden door een auto en raakte gewond. Na zijn herstel meldden zijn voormalige eigenaren hem niet, dus werd hij in een asiel geplaatst.

En na bijna vijf jaar in een kooi, het wachten op een gezin is even eindeloos als onbegrijpelijk.

Scrooge is een hele goede hond

Scrooge’s verleden blijft een mysterie, maar deze dappere hond lijkt niet veel liefde te hebben ervaren voordat hij naar het asiel kwam.

Te lezen Zo laat een kat zien dat iets pijn doet

Zeer verlegen, heeft neigingen om het publiek te vrezen en zich in zijn hok te verstoppen als hij bezoekers in het asiel ziet. En helaas lijkt niemand meer te willen weten. Scrooge heeft echter veel te bieden en de vrijwilligers van het opvangcentrum houden tegen alle verwachtingen in van hem!

Lees ook  6 tips om je kat elke dag blij te houden

Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doosBron: Instagram vastleggen

Hij is erg aanhankelijk met de mensen die hij ontmoet en krijgt de bijnaam Monsieur Kisses. Het team van het asiel vindt dit hondje eerlijk gezegd de vriendelijkste hond in het asiel.

Een heel moedige hond

Op 7-jarige leeftijd weet hij niet veel behalve het leven in het asiel. En hij zal alles moeten ontdekken met de liefde en tederheid van zijn toekomstige familie.

Maar met zijn goede karakter en met zijn verlangen om lief te hebben zal Scrooge ongetwijfeld een zeer lieve familiehond worden voor degenen die eindelijk zullen weten hoe ze naar hem moeten kijken en de pijn uit zijn verleden zullen begrijpen.

Lees: 18-jarige tiener toont moed door een puppy te beschermen die op de weg is achtergelaten en verliest daarbij het leven

Lees ook  Waar kan ik een hond het beste laten slapen?

Hij kan goed overweg met zijn metgezellen en zou zelfs graag een vriendje willen hebben. Het lijkt erop dat Scrooge niets over katten te zeggen heeft en met hen zou kunnen leven.

Deze hond is de schattigste van het asiel en toch wacht hij al 5 jaar in een doosBron: Instagram vastleggen
Een thuis voor deze hond!

Wat kinderen betreft, de hond is gevoelig, hij kan bang worden gemaakt door zeer energieke kinderen die zijn behoefte aan kalmte en kalmte niet respecteren. Maar hij zou de beste vriend zijn van vriendelijke en empathische kinderen.

Vanwege zijn angst voor het onbekende zou hij niet ideaal zijn in een al te stedelijke omgeving en zou hij het gelukkigst zijn in een rustige buitenwijk of op het platteland, met een goed omheinde tuin. Wij hopen dat iemand hem snel adopteert en dat hij alles krijgt wat hij verdient!

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!