Início » Dieren » Deze hond is niet gestopt met lachen sinds hij een thuis heeft gevonden!

Deze hond is niet gestopt met lachen sinds hij een thuis heeft gevonden!

Niet iedereen heeft dezelfde redenen om te glimlachen. Voor sommigen kan een cadeau veel betekenen, terwijl anderen, zoals Meady, gewoon de warmte van thuis nodig hebben. Dit is het verhaal van een schattig hondje dat, net als zovele anderen, in een asiel belandde in afwachting van redding door een familie en die, gelukkig voor hem, meer dan dat kreeg.

Maak kennis met deze hond die niet is gestopt met lachen sinds hij een thuis heeft gevonden!

Zijn bijnaam Meaty staat voor ” Gehaktbal ” Meatball. Hij is een pitbull die Lisa Reilly redde uit een asiel. Ze ontdekte hem via een advertentie op internet en wilde hem in huis nemen. Hij deed haar denken aan haar vorige huisdier Kitty, die een paar maanden geleden overleed. Meaty is sinds die dag blijven lachen. Bovendien heeft hij niet alleen een thuis gevonden, maar is hij ook beroemd geworden om zijn lachende foto’s op sociale media.

Lees ook  Wist je dat dit insect meer dan 1000 kilometer kan vliegen zonder te stoppen?

Tento pes se od chvíle, kdy našel domov, nepřestal usmívat!Bron.

Meatball (kortweg Meaty) Dat is de naam van de hond die duizenden harten stal op Instagram. Zijn leven was echter niet alleen maar zonneschijn en regenbogen. Voordat hij een liefdevolle familie en internetroem had, bracht Meaty zijn dagen door in een asiel.

Lees het verhaal van Alfie de kat die terugkeerde naar huis na 12 jaar vermist te zijn geweest

Tento pes se od chvíle, kdy našel domov, nepřestal usmívat!Bron: Instagram vastleggen Hij is eindelijk geadopteerd!

Lisa besloot hem mee naar huis te nemen, waar hij zich bij de andere geredde honden voegde. En deze lieve “stoere jongen” is sindsdien niet meer gestopt met glimlachen! Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien, heeft Meaty alles gekregen waar hij om had kunnen vragen, dus de brede glimlach op zijn gezicht is natuurlijk helemaal natuurlijk!

Lees ook  Van alle hondenrassen is het de meest nobele ter wereld!

Tento pes se od chvíle, kdy našel domov, nepřestal usmívat!Bron.

Deze hond heeft een thuis gevonden en is heel gelukkig, zijn geluk is duidelijk te zien op alle foto’s die gemaakt zijn. Hij is een zeer aanhankelijke hond die veel liefde kan geven. Hierdoor geniet hij elke dag van zijn baasjes en is zijn leven voorgoed veranderd!

Als je meer van dit soort artikelen wilt lezen, raden we je aan onze categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!