Início » Dieren » Deze hond is zijn hele leven vastgebonden geweest en nu ontdekt hij voor het eerst het lopen!

Deze hond is zijn hele leven vastgebonden geweest en nu ontdekt hij voor het eerst het lopen!

Deze hond is zijn hele leven vastgebonden geweest en nu ontdekt hij voor het eerst het lopen!

De hond had geen vrijheid in zijn dagelijks leven. Hij was niet gelukkig zoals andere honden. Bovendien zat dit huisdier altijd vastgebonden onder in de tuin. Maar na een moeilijke tijd ging hij eindelijk voor het eerst wandelen.

Een hard leven voor een hond

Een hond genaamd Buddy was zo verdrietig toen hij zichzelf vastgebonden vond aan de dure onderkant van de tuin. Hij is een negen jaar oud huisdier dat in de Verenigde Staten woont. Dit harige beest brengt zijn tijd constant vastgebonden door en geniet niet van vrijheid zoals andere honden.

De hond is nog nooit gaan wandelen. Bovendien heeft hij nooit gespeeld zoals andere huisdieren. Zijn leven was beperkt tot de plek waar hij vastgebonden leefde. Geconfronteerd met deze trieste situatie, probeerden de buren te waarschuwen. SPA te waarschuwen om dit dier te redden.

Lees ook  Wat betekent het als er onverwacht een kat in je leven komt?

Lees verder Zwerfhond draagt vuilniszak en laat hem vallen, belt ziekenhuis in allerijl

De hond was niet alleen altijd vastgebonden, maar werd ook regelmatig geslagen. De eigenaar van Buddy was destijds verhuisd, dus hij werd aan zijn lot overgelaten. Dit zijn de buren die Buddy vroeger bezochten en hem eten gaven. Het was een zwaar leven voor een dier.

Zonder buren wist arme Buddy niet wat hij met zijn leven aan moest. Hij voelde zich hopeloos in zijn kleine hoekje. We weten allemaal dat honden een beetje tederheid en vrijheid nodig hebben. Ook al is hij een hond, hij verdient medeleven.

Een nieuw begin voor Buddy

In tegenstelling tot andere honden had Buddy een zwaar leven. Op een gegeven moment lachte het geluk een hond toe. Een vrouw genaamd Bari besloot Buddy een tijdelijk thuis te geven. Deze nieuwe eigenaar had al een ander huisdier thuis.

Lees ook  De walvis weigert de duiker te laten gaan en schreeuwt als hij beseft waarom.

De hond van deze vrouw stelde de komst van Buddy op haar territorium niet op prijs. Ze wil geen nieuw speelkameraadje . Bari moest dus een oplossing vinden voor Buddy. Ze vond een schuilplaats voor het dier in het onderste deel van de tuin.

Lees Deze dove en blinde hond is een toeristische gids die reizigers over de Atlantische Oceaan begeleidt!

De oplossing die Bari voorstelde was maar tijdelijk , want de temperatuur was niet stabiel. Gelukkig hoorde Lindsay Hyslop over de arme Buddy. Hoewel ze de hond niet kon adopteren, probeerde ze hulp te vinden bij verschillende verenigingen.

Uiteindelijk slaagde ze erin een vereniging te vinden die Buddy opnam. Dankzij TEAM Dog Rescue werd de hond opgevangen en kreeg hij een nieuwe kans op adoptie. Het was een nieuw begin voor de arme Buddy.

Lees ook  Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

Een gelukkig einde voor de hond

Momenteel zit Buddy in een pleeggezin in Canada . Daar ontdekte hij eindelijk de vreugde van thuis en een gevoel van voldoening. Het was een grote verandering in het leven van de hond. De hond kon eindelijk gaan wandelen.

De hond wacht momenteel op een gezin dat hem permanent wil adopteren. Voor nu geniet Buddy van elke dag. Hij heeft een mand vol nieuw speelgoed. Ondanks zijn harde leven heeft het dier nu gekregen wat hij wilde. Het is dus een happy end voor arme Buddy.

pic.twitter.com/6Cw2d2Zfh4

Lees verder Vindt een hond vastgebonden aan een boom en ontdekt het ergste in een zak ernaast

– nelimar (@nelimar165) 30 juli 2023

Om meer artikelen als deze te lezen, raden we je aan onze categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!