Início » Dieren » Deze hond lag vredig te slapen toen hij werd aangevallen door een coyote.

Deze hond lag vredig te slapen toen hij werd aangevallen door een coyote.

Deze hond slaapt vredig toen hij werd aangevallen door een coyote.

Ziggy is een hond die in een gebied woont waar je veel coyotes kunt tegenkomen. Een van hen viel Ziggy midden op de dag aan terwijl hij lag te slapen. Geconfronteerd met deze situatie moesten de baasjes van de hond actie ondernemen om de veiligheid van hun huisdier te garanderen!

Een hond die leeft in een gebied waar coyotes wonen!

Ziggy is een lieve hond die graag buiten een dutje doet. In feite is hij een schattige hond die graag en vaak slaapt. Helaas hebben wilde dieren de neiging om zijn favoriete bezigheid te verstoren!

Een hond die graag rust, woont in een gebied vol coyotes . Coyotes leven meestal in de bossen, maar ze worden steeds vaker gezien in steden. Dit is een gevolg van de menselijke ontwikkeling, die steeds meer ruimte inneemt!

Lees ook  Wat betekent het als een hond wegloopt van zijn baasje en waarom is dat zo verontrustend?

Om te lezen Deze hond maakt een enorme fout en smeekt zijn baas om vergiffenis – zijn verrassende reactie

Aanvankelijk waren veel wilde dieren heel schuw en bang voor mensen. Maar na verloop van tijd werden ze steeds zichtbaarder in de stad … Een van de redenen waarom een hond genaamd Ziggy een aanvaring had met een coyote!

Al een tijdje komen coyotes steeds dichter bij huizen. Om onbekende redenen komen ze zelfs vaak naar Ziggy’s huis. En daarom durft de hond ’s nachts niet meer naar buiten!

Coyotes vallen aan op klaarlichte dag!

Dana Rambo, Ziggy’s baasje, merkte dat er al een tijdje coyotes rond haar huis lopen. Eerst dacht ze dat het geen probleem was – de dieren waren vreedzaam. Ze had nooit gedacht dat ze haar hond zouden aanvallen. !

Zelfs ’s nachts liet ze Ziggy voor de veiligheid niet buiten slapen. De hond was al eens aangevallen door coyotes in de schemering . Daarom lieten de baasjes het dier niet meer buiten bij zonsopgang of zonsondergang!

Lees ook  Een herdershond redt een verdrinkend lam uit de rivier

Lees meer Deze hond heeft moeite met zwemmen, dus bedenkt hij een techniek die je in lachen doet uitbarsten!

Ze wisten niet dat Ziggy op klaarlichte dag aangevallen zou worden door een coyote. Het wilde dier naderde de hond voorzichtig terwijl hij sliep. op zijn kussen . Toen begon hij haar brutaal aan te vallen in haar slaap!

De aanval van de coyote maakte Ziggy wakker en hij liet het er niet bij zitten. Sterker nog, de hond stond op en begon de coyote te achtervolgen. Hij joeg hem weg . Zo zie je maar dat deze hond, die relatief rustig leek, voor zichzelf op kon komen als dat nodig was!

De baasjes van de hond nemen voorzorgsmaatregelen!

Ziggy’s baasjes overwogen toen om vallen te plaatsen. Natuurlijk dachten ze niet aan iets gewelddadigs, ze wilden gewoon coyotes vangen en… uit de buurt van het huis vrijlaten . Ze dachten dat dat hun hond buiten gevaar zou houden!

Lees ook  Deze asielhond met een verwoestende glimlach heeft al een jaar geen gezin meer aangetrokken (video)

Sommige internetgebruikers die het tafereel zagen, interpreteerden de situatie iets anders. Volgens hen wilde de coyote de hond gewoon uitnodigen om op bezoek te komen. Om met hem te spelen. Hoewel dit mogelijk is, namen Ziggy’s baasjes de juiste beslissing door voorzichtig te blijven!

@dana.rambo dit begon een paar keer per maand te gebeuren #whatdoido #coyote ♬ Griezelige en simpele horror achtergrondmuziek(1070744) – huilindicator

Lees over Ze is doodsbang voor de operatie van haar hond, zie hun hartverscheurende reacties na de operatie

Om meer van dit soort artikelen te lezen, raden we je aan de categorie Dieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!