Início » Dieren » Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

© Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vader

Deze hond waar we je over gaan vertellen is van een vrijwilliger van een reddingsorganisatie. We kunnen tenminste zeggen dat dit dier net zo vriendelijk is als zijn meester.

Hij vond de kittens daadwerkelijk en werd hun vader!

De hond vindt de kittens!

Aragon is een vrijwillige hond van een reddingsorganisatie. Dit laatste heet LITTEKENS en we kunnen zeggen dat de leden goed werken. Ze kunnen in één maand een groot aantal verlaten kittens redden!

Lees Waarom kijkt uw hond u met droevige ogen aan?

Het moet gezegd worden dat er in Griekenland veel verlaten kittens zijn. Leden van de SCARS-organisatie doen hun best om te redden zo veel mogelijk . Ook Aragon, de hond van een van de vrijwilligers, probeert zoveel mogelijk mee te doen!

Lees ook  Deze video bewijst dat we onze katten missen als we het huis verlaten

Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vaderBron: Instagram vastleggen

Op een dag besloten de SCARS-redders een wandeling in de bergen te maken. Ter verduidelijking gingen ze naar de plek waar de dieren zijn vaak verlaten . Ze werden naar deze kleine ruimte begeleid door de lieve hond Aragon.

Het is niet verrassend om dozen vol kittens of konijnen tegen te komen die in de bergen zijn achtergelaten. Helaas zijn er vossen in de omgeving en die hebben vaak grote honger. Maar dankzij de hond kunnen we zeggen dat de reddingswerkers zijn aangekomen op het juiste moment !

De kleine katjes die gehecht raakten aan Aragon!

Tijdens de wandeling bleef Aragon proberen de reddingswerkers naar een specifieke locatie te leiden. Uiteraard hebben de SCARS-leden een besluit genomen volg de voetsporen van de hond . Hij leidde ze naar een doos vol kleine katjes!

Lees ook  ze leert hem draaien! - Sluit de mobiel

Lees Een kat brengt haar kittens naar een gastvrij gezin en hun leven verandert radicaal!

Deze hond leidt reddingswerkers naar een doos met kittens en wordt hun vaderBron: Instagram vastleggen

De reddingswerkers verspilden geen tijd, de kittens die de hond vond, werden onmiddellijk meegenomen. Ze inspecteerden de katten en zorgden ervoor dat ze binnen waren Goede gezondheid . Toen dat eenmaal was gebeurd, merkten de SCARS-leden iets heel schattigs op!

Er was een zekere samenhang tussen Aragon en de kittens dat hij vond We gaan zelfs zo ver dat we zeggen dat de katten de hond als hun vader beschouwden. Daarnaast heeft de hond ook de gewoonte om lekker tegen de kleintjes aan te kruipen!

Daarom werd Aragon min of meer de pleegouder van de kittens. Het is zeker niet gebruikelijk dat een hond vader wordt van meerdere katten. Maar er was zoveel goed gevoel tussen deze twee soorten is dat geen probleem geworden!

Lees ook  Foto's van deze onwaarschijnlijke vriendschap tussen een beer en een wolf ontroeren de hele wereld

Hond: Aragon moet gescheiden worden van zijn kleintjes!

De hond van de SCARS-vrijwilliger kon goed overweg met de kleine katjes. Ze waren blij met zo’n vriendelijke vader, ook al was hij van een ander soort. Helaas moesten na een tijdje de katachtigen dat wel doen afzonderlijk hond!

pic.twitter.com/5idFKyS7M8

Lees Hoe u kunt zien of een kitten mannelijk of vrouwelijk is, hier is het antwoord van een expert

— Maria Bolivar (@MariaBo33324137) 15 oktober 2023

De kittens zijn volwassen, het is tijd voor hen een permanent huis vinden . Het is voor hen onmogelijk om voor altijd bij Aragon te blijven. Ze beschouwen hem echter als een vader, ook al is hij een hond en zij katten.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!