Início » Dieren » Deze hond loopt weg van huis om te knuffelen met zijn beste vriend!

Deze hond loopt weg van huis om te knuffelen met zijn beste vriend!

Messy en Audi zijn de buren. Messy is een Labrador die bij zijn baasje Oranit Kittragul woont, aan wie hij zijn onvoorwaardelijke vriendschap heeft gegeven. Maar dat is niet alles… Messy’s hart is zo groot dat hij ruimte heeft voor nog iemand. Deze hond is echt dol op zijn beste vriend.

Audi, de prachtige husky, woont aan de overkant van de straat. Hij brengt vaak lange uren alleen thuis door omdat zijn baasje naar zijn werk moet. Arme Audi wordt, net als veel andere honden, soms te angstig en begint te blaffen en te huilen in de tuin. De enige die hem kan kalmeren en kalmeren is Messy. Oranit moedigt haar daarom aan om hem te gaan troosten en vraagt hem om met haar te komen “praten”. “Mijn hond kijkt gewoon naar hem vanaf het hek en blaft af en toe naar hem.

Lees ook  Een hond wacht buiten een ziekenhuis op zijn baasje, niet wetende dat hij is overleden

Ik weet niet wat ze tegen elkaar zeggen, maar Audi stopt met huilen!

Dezelfde routine herhaalt zich elke dag. En natuurlijk vormden de twee uiteindelijk een vriendschap die onlangs een onverwachte wending heeft genomen. We weten de echte reden niet, maar Audi had, misschien uit dankbaarheid, de kans om Messy te bedanken voor zijn vriendschap. De husky liep eigenlijk weg van huis toen zijn baasje vergat de deur dicht te doen. Hij liep toen naar het hek van zijn hondenvriend Messy om hem een warme knuffel te geven.

Lees verder Dierenarts breit ‘nieuwe oren’ voor gewonde hond op zoek naar nieuw thuis

Tento pes utíká z domova, aby se mohl pomazlit se svým nejlepším přítelem!Bron: Capture Instagram

De lieve knuffel werd even vastgelegd door Oranit. Een zeer ontroerend tafereel!

Een hond is niet alleen de beste vriend van een mens, maar ook van een hond! Een hond is de beste vriend ter wereld! Tento pes utíká z domova, aby objal svého nejlepšího přítele! Bron: Capture Instagram

Lees ook  Deze exotische planten zijn de meest adembenemende en zeldzaamste ter wereld

Dieren zijn net als mensen sociale wezens, wat betekent dat ze altijd blij zijn om in goed gezelschap te zijn.

Echte vriendschap is niet gemakkelijk te vinden, vooral omdat je beste vriend vaak heel anders is dan jij. Maar de realiteit is dat er geen grenzen zijn aan echte vriendschap.

Lees Deze hond is niet gestopt met lachen sinds hij een thuis heeft gevonden!

Adopteer, red een leven en maak een vriend. Als je meer artikelen zoals deze wilt lezen, raden we je aan de categorie Huisdieren te bezoeken.

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!