Início » Dieren » Deze hond redt zijn baasje van een jachtluipaardaanval en loopt ernstige verwondingen op

Deze hond redt zijn baasje van een jachtluipaardaanval en loopt ernstige verwondingen op

© Deze hond redt zijn baasje van een cheeta-aanval en loopt ernstige verwondingen op

Ondanks het gevaar komt deze hond tussen zijn baasje en agressieve cheeta’s, klaar om alles te doen om hem te beschermen. Zijn blaf klinkt vol moed en vastberadenheid, terwijl zijn ogen onvoorwaardelijke liefde weerspiegelen.

Deze heldendaad raakt ons diep en doet ons de onvergelijkbare kracht en liefde waarderen die dieren ons kunnen geven.

Onlangs viel een jachtluipaard plotseling een huis aan. Het huisdier van de familie offerde ook onverwacht zijn leven op om op te staan om zijn baasje te beschermen, ook al was dit niet het geval. Dit gevecht veroorzaakte verwondingen over zijn hele lichaam, maar uiteindelijk herstelde hij. De moedige daad van de hond heeft uiteindelijk veel mensen ontroerd.

Lees ook  Lief katje dat opgroeide met een roedel honden leert blaffen

Om te lezen Deze walvis spuugt in het water op een spectaculaire en unieke manier!

Ingenieur en ontwerper Mary Padres had nooit gedacht dat haar hond Rocky zonder aarzelen zou handelen. Ze zei dat Rocky “schattig en extreem aanhankelijk” was.

De hond redde zijn leven

Mevrouw Mary, die een asiel voor honden runt, werd eerst aangetrokken door Rocky’s capriolen en adopteerde hem. Rocky bedankte vandaag zijn baasje voor het redden van hem door hetzelfde te doen.

Bron:Capture Instagram

“Hij dacht alleen maar aan hoe hij me kon beschermen,” zei Mary. Het was zijn instinct waardoor hij me redde, het was ongelooflijk.

“De situatie was heel eng. De hond en het jachtluipaard verdwenen snel in de nacht.

Mary en haar dierbaren maakten zich zorgen of Rocky wel in orde was en gingen midden in de nacht op zoek naar hem. Ze noemden hem tijdens de hele rit bij zijn naam.

Lees ook  Paard en kat zijn onafscheidelijk - ze zijn onafscheidelijk geworden!

Om te lezen De onfeilbare truc om te zien of je hond verbrande poten heeft

“Op dat moment waren we echt bang, we wisten dat er iets mis was,” zei Mary.

Ze namen zaklampen mee om de hond te zoeken. Na een half uur roepen, hoorden ze plotseling voetstappen naar hen toe rennen.

Bron:Capture Instagram

“We waren een beetje ongerust en wisten niet waar de voetstappen vandaan kwamen. Maar uiteindelijk kwamen we erachter dat het Rocky was. Toen hij ons hoorde, snelde hij naar ons toe.” GelukkigHet was vroeg in de ochtend en Mary’s familie bracht de hond naar het dierenziekenhuis voor behandeling. Op dat moment bloedde zijn wond nog steeds en zijn ademhaling was erg zwak.

Volgens zijn baasje vertoonden het hoofd en de nek van de hond zeer grote bijtwonden. Het is inderdaad mogelijk dat een jachtluipaard in zijn hoofd heeft gebeten en hem heeft meegesleurd. Op dat moment moet de dierenarts minstens 30 hechtingen hebben aangebracht. Drie weken later was het dier weer helemaal gezond. En hij was zelfs nog een beetje verlegen toen hij de tuin in ging. Mevrouw Mary zei dat ze verrast en dankbaar was voor de moed van deze trouwe hond.

Lees ook  Een gezin roept om hulp nadat ze in hun tuin een hond in nood hebben ontdekt

Lees Een zwangere kat, overreden en achtergelaten aan de kant van de weg, is gered

Gerelateerde post

Massimo Sahin
Geschreven door : Massimo Sahin
Massimo Sahin is al vele jaren webredacteur en beheerst alle webcodes. Hij geeft je zijn ontdekkingen, zijn favorieten en zelfs kleine stukjes informatie. Dus blijf op de hoogte en volg hem!